Domů Zboží Od Ričizhor

„Otočte se a čelte podivným změnám.“

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 12645182
Zobrazení: 92x
Vloženo: 27.7.2021
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

video šperku

Autorský šperk pčívěsek s Azuritem a malachitem

Úplňkový Azurit s malachitem-40x22mm

- použita kvalitní nerezová ocel

- Azurit posiluje šestou čakru - třetí oko

Azurit
Azurit poslouží jako průvodce a rádce při duchovním rozvoji a zlepšování intuice. Provází duši na cestě směřující k osvícení. Čistí a stimuluje třetí oko a současně je ladí, aby navázalo kontakt s duchovním průvodcem. Jedná se o krystal umožňující bezpečné a snadné cesty mimo tělo. Pozvedá vědomí na vyšší úroveň a dodává větší míru kontroly nad duchovním rozvojem. Jeho vlastnosti umožňují ponořit se do meditace a stavu jasnozření. Azurit je mocný léčivý kámen, díky němuž snáze pochopíte psychosomatický dopad působení mysli a citů na tělo. V duševní rovině přináší azurit jasné porozumění, odhaluje nové perspektivy a rozšiřuje mysl. Odstraňuje dlouhodobé bloky komunikace a stimuluje paměť. Zlepšuje porozumění realitě, pomáhá překračovat hranice v minulosti naprogramovaného systému víry a dovoluje mířit beze strachu vstříc neznámému. Azurit přináší hlubší pochopení souvislostí a nový pohled na okolní svět. Kdysi přijatá stará dogmata se pod jeho vlivem stávají znovu předmětem úvah a jsou vystavována zkoušce pravdivosti. Citově azurit pročišťuje mysl od stres, obav a smutku. Současně vnáší do emocí více světla. Přeměňuje strach a fobie, přičemž pomáhá pochopit jejich hlubší příčiny. Uklidňuje každého, kdo z nervozity příliš mnoho mluví, a dodává odvahy všem, kdo mají strach se vyjádřit.
Azurit pomáhá při krčních problémech, artritidě a potížích s klouby. Rovná páteř a funguje na buněčné úrovni, kde odstraňuje veškerá zablokování nebo poškození mozku. Léčí ledviny, žlučník a potíže s játry. Působí příznivě na slezinu, štítnou žlázu, kosti, zuby a kůži. Napomáhá detoxikaci organizmu. Pomáhá rovněž vývoji zárodku v děloze. Dodává energii a pomáhá vyladit vyšší tělesné roviny. Pročišťuje čakry.
Elixír z něj dodává sílu při krizích v průběhu léčby, kdy se dočasně znovu objevují symptomy choroby a stav pacienta se přechodně zhoršuje.
Umístění: Nosí se tak, aby se dotýkal kůže; na pravé ruce nebo na potřebném místě přímo na těle - zejména na třetím oku. Může vyvolávat bušení srdce. Pokud k tomu dojde, okamžitě kámen odstraňte.
Kombinace kamenu: Azurit a malachit přinášejí spojení vlastností obou jmenovaných krystalů, které představuje silný zdroj energie. Otevírají cestu k duchovnímu vidění, posilují schopnost vytvářet živé vize a otevírají třetí oko. Na citové úrovni pomáhají hlubšímu léčení, vyčištění dávných bloků, miazmat nebo odstranění zažitých myšlenkových stereotypů. Pomáhají překonávat svalové křeče.
Menu
--