Domů Zboží Od Muana

Ozdoby "Ledové květy" II.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Muana

Katalogové č.: 2169682
Zobrazení: nově vloženo
Vloženo: 13.11.2011
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, počínaje dnem 28. 5. 18 neberu objednávky na zakázku, ani na zboží skladem. Děkuji za pochopení. Hezké léto.

Vánoční ozdoby, vločky ze série Sněhová královna ze šamotové hlíny, autorský dekor  - tisk vlastnoručně vyrobenými formičkami, kolorované zatřením oxidu kovu ... k ozdobě oken, stromku, větví , já je dávám i na adventní věnec.....vše je na Vaší kreativitě.Záměrně jsem je udělala v přírodním tónu(skutečná barva oproti fotce - kde působí černobíle-je barva medu).

Tip: aby se hodily do domovů, kde už tak je dost barev.... lze je jednoduše doplnit třeba červenou, modrou, zlatou, stříbrnou mašličkou nebo jinou přízdobou a získáte barevný akcent, který bude ladit Vašim potřebám. 2 kulaté z nich lze použít buď jako ozdobu vánočního dárku-jako visačku nebo  jako vánoční ozdobu ... Ukázka použití vloček na věnci je v doplňkových fotkách u mého zvonku, tady.   

Celá sada obsahuje 17 ks originálních trvalých ozdob, jsou vysoce páleny. Velikost největších cca 5 cm, středních 3 cm, a maličkých 1,5 cm.

    Menu
    --