Domů Zboží Od Smyrnovleather

Pánská kožená peněženka s rogalem

2 331 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Smyrnovleather

Katalogové č.: 13549159
Zobrazení: 35x
Vloženo: 17.9.2022
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pracujeme na zakázku. K dispozici jsou pracovní místa. Pokud se vám něco líbí - napište. Pokud chcete vyrobit produkt na individuální objednávku - napište. Děláme spoustu věcí. Jedná se o peněženky, opasky, tašky, pouzdra na telefony, notebooky, pouzdra na brýle a mnoho dalšího.

Kompaktní kožená peněženka s vyraženým a reliéfním motivem rogal. Jedná se o trojrozměrný reliéfní obrázek, který vypadá velmi cool.

Peněženka je vyrobena z pravé italské kůže o tloušťce 2 mm. Barvení peněženky probíhá v několika fázích, nejprve je to impregnace různými prostředky, napuštění výrobku olejem pro měkkost a pružnost kůže. Poté se nanese barva - starožitný gel s efektem patiny. Po malování se kabelka obarví. Prošívání po obvodu se provádí pouze ručně, voskovanou nití, sedlovým stehem. Pouze ruční šití zajišťuje maximální trvanlivost a odolnost proti opotřebení. Konce výrobku brousíme, opracováváme a natíráme.

Při naší práci používáme pouze nejkvalitnější materiály a profesionální sortiment barev, jako jsou Fiebing's a Eco-Flo. Kombinace naší profesionality, zkušeností a nejlepších materiálů nám dává právo zaručit kvalitu výrobku během jeho používání - konkrétně 3letou záruku. Smyrnovleather je světlé kožené zboží vyrobené srdcem. To jsou věci, které přinášejí radost.

Menu
--