Domů Zboží Od GentlemanBowTies

Pánský motýlek - modrý

389 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od GentlemanBowTies

Katalogové č.: 8216093
Zobrazení: 190x
Vloženo: 31.1.2017
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Motýlek je doplněk společenského či formálního oděvu. Je vhodný pro všechny příležitosti, pro které je vhodná kravata, je však vhodnější pro kulturní, formální akce. Tudíž motýlek bude vhodnější volbou na svatby, plesy, návštěvy divadel, představení apod…  Předvázaný motýlek tvoří předem uvázaný uzel, který je přichycen na prodloužitelném pásku.  Je vyrobený z bavlny a šitý ručně, jeho rozměry jsou 11,5 cm na šířku, v nejvyšším bodě 5,5 cm a nejdelší možný rozměr kolem krku je 45 cm. Motýlek má nastavitelnou velikost a klasické zapínání na háček, tudíž na krk sedne pohodlně opravdu každému.

Zajímavosti:

Muži nosí motýlky přibližně 400 let, tedy od doby, kdy se vymyslel smoking, jeden z nejformálnějších druhů pánského oblékání. Před několika desetiletími se dostaly do módy však i dámské motýlky. V dnešní době je můžeme vídat i běžně mimo kulturní akce v kombinaci s kšandami a dámskou košilí.

Motýlek v minulosti patřil spíše do šatníku významnějších politiků, jako byl například Winston Churchill nebo Edward Beneš.

    Menu
    --