Domů Zboží Od Mína12

Pánský náramek z achátu fire orange

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 11714829
Zobrazení: 38x
Vloženo: 29.8.2020
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Pánský náramek achátu fire orange (přírodního polodrahokamu), délka 19,4 cm, velikost korálků je 4 mm, navlečeno na pružence Beadalon. 

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody. Náramek zabalím do organzového sáčku.

Achát nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních.

Achát je směs proužků křemene, chalcedonu a opálu.

Mechový achát má receptivní energii a náleží elementu země. Je silně spjat s přírodou, má schopnost obnovy narušené rovnováhy, osvěžuje duši a ukazuje vše krásné okolo. Velmi vhodný pro všechny pěstitele rostlin. Přitahuje bohatství, štěstí, nové přátele a zajišťuje dlouhověkost. 

Náramek je vyroben z přírodních polodrahokamů, mohou se na nich  vyskytnout drobné nedokonalosti. Na ruce nosíte kousek přírody, která Vám dodává energii:-).

Menu
--