Domů Zboží Od miniart

Paráda na ouška.....

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od miniart

Katalogové č.: 1679125
Zobrazení: 59x
Vloženo: 3.5.2011
Počet srdcí: 101x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zasíláme pouze přes zásilkovnu,..

AKCE - sleva ze  700

Stříbrné naušnice , zdobí je  kulička facetového kabašonu  prehnitu se sříbrnými kaplíky .Prehnit má vel.10 m, má světle zelenkavou barvu. Průměr kroužku je 25 mm.Dále jsou zde kousky sekaného ametystu...........

Ryzost 925/1000, naušnice jsou označeny ryzostní značkou, kroužky i výrobní značkou.

Pokud budete mít zájem, mrknite ještě na naše ostatní stříbrné naušnice

 

 

Jen pro zajímavost:

 

Jméno Prehnit dostal tento drahý kámen od plukovníka Von Prehna, který jej v 18. stol. objevil v jižní Africe a přivezl jej do Evropy. V surovém stavu není prehnit nijak zajímavý, teprve po vyleštění a vybroušení ukazuje svoje vnitřní světlo.

Klasické naleziště je v JAR, Namibii, Austrálii i v Kanadě. Prehnit bývá zelený až nažloutlý nebo nahnědlý, může být průsvitný. Často bývají v jasně zeleném prehnitu inkluze černého Turmalínu.

Svoji  svěží barvou oživuje a osvěžuje mysl a zároveň vnáší harmonii do naší mysli. Pokud máte chvilku, podržte si valounek prehnitu v dlani a zrelaxujte se během malé chvilky např. v metru, v kanceláři nebo kdykoliv to uznáte za vhodné.

Ametyst Léčebné využití: zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva a střevní mikroflóru, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

    Menu
    --