Domů Zboží Od Lenka Kučerová

PATCHWORK hrací deka 120x120 - závodní autíčka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lenka Kučerová

Katalogové č.: 7155401
Zobrazení: 143x
Vloženo: 20.2.2016
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ❤ Milí, nepíše se mi to snadno... MŮJ OBCHOD BUDE OD 1.6.2024 ZAVŘENÝ, do té doby jsou VÝROBKY SKLADEM se SLEVOU 15% ❤ Objednávky s hodnotou nad 2.000 Kč mají dopravné ZDARMA ❤ Termíny dodání u jednotlivého zboží jsou orientační, mohou být i kratší ❤ Za Vaši přízeň i objednávky děkuji, Lenka

Dětskou deku jsem ušila technikou PATCHWORK z kvalitních látek převážně od zahraničních, ale i českých výrobců, látky jsem předem vyprala v ekologickém pracím prostředku, aby nedocházelo k zapuštění barev a srážení. Vrchní část je barevně sladěná k dominující látce s motivem závodních autíček v šedé, jasně zelené a petrolejové, spodní část včetně lemu je ze zahraniční šedé látky s drobným puntíkem, výplň tvoří hlazený vatelín 180g. Vrchní top zdobí 3 aplikace závodních autíček, které jsou podžehleny vlizelínem. Deku jsem pečlivě prošila, aby dobře držela tvar a déle vydržela.

Materiál: 100% bavlna, výplň 100% polyesterové antialergické rouno

Rozměry: 120 x 120 cm

Doporučuji prát na 30°C na jemný program, šetrné odstředění, nesušit na přímém slunci.

Doporučuji používat prací prostředky neobsahující bělidla či optické zjasňovače.

Deka je vhodná na hraní, na válení na zemi (použité rouno má výborné termoizolační vlastnosti a zároveň je měkké a krásně poddajné).

Mohu vyrobit i v jiných rozměrech, například 120 x 200 cm jako přehoz na dětskou postel.

Vyrobeno z látek opatřených certifikátem OEKO-TEX Standard 100 třída 1 - splňujících nejpřísnější kriteria pro děti do 3 let.

OEKO-TEX Standard 100: Je celosvětově nejuznávanější ekologické označení pro kvalitní textilie. Produkty s tímto označením byly analyzovány jedním z nejvýznamnějších mezinárodních institutů pro výzkum, a je tak garantována jejich naprostá nezávadnost.

Menu
--