Domů Zboží Od Šumivé Bomby

Peelingová nálož kostky Káva a Vanilka

198 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Šumivé Bomby

Katalogové č.: 6449325
Zobrazení: 33x
Vloženo: 2.7.2015
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zbavte obličej i tělo starých, odumřelých částeček kůže a rozjasněte svou pleť přírodní cestou nádherných vůní.

BALENÍ 320g- dvojitá dávka.

Tělový peeling je aktivním pomocníkem při regeneraci pokožky těla. Zbavuje pleť odumřelých buněk, nečistot a přebytečné mastnoty.D

Díky přidaným olejům a aktivním látkám pleť důkladně ošetřuje a zregeneruje. Jemné, krouživé pohyby a pronikání aktivních látek do pokožky napomáhají aktivovat lymfatický systém, který začne produkovat toxiny čímž pomáhá k lepšímu prokrvení tkání.Pokožka se díky přidaným olejům regeneruje, vyživuje, stává odolnější, pružnější, se sametovým vzhledem. Třtinový cukr navíc krásně zvláčňuje pokožku, dodává ji pružnost a chrání proti předčasnému stárnutí.

Peeling ve formě kopečků nebo kostek s přidanou mýlovou hmotou, vám usnadní nanášení a pleť příjemně očistí a zhydratuje.

Tělový peeling aplikujeme na mokré tělo. Jemnými krouživými pohyby vmasírujeme do pokožky. Doporučujeme masírovat tělo cca po dobu 10 minut - během peelingu nesmývat, jen přidat vodu. Poté důkladně opláchnout.

Peeling obsahuje bio třtinový cukr, mořskou sůl natura z Portugalska, bio mandlový olej, malinový pudr, esenciální olej a peelingové aktivní látky.

    Menu
    --