Domů Zboží Od černé náramky

peprmintové srdce

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9091186
Zobrazení: 206x
Vloženo: 30.11.2017
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Náramek peprmintové srdce ze světlemodrého amazonitu, jadeitu, matného a čirého křišťálu, stříbrného hematitu a tyrkenitu (velikost cca 8 mm) je doplněn kovovým korálkem s přívěškem ve tvaru srdce (chirurgická ocel, hypoalergenní).

Parádně se hodí k šedému achátovému srdíčku:

https://www.fler.cz/zbozi/sede-achatove-srdicko-8961856

nebo k srdci z mechu a kapradí:

https://www.fler.cz/zbozi/srdce-z-mechu-a-kapradi-9096763

nebo doplňte dle Vaší fantazie!

Pro inspiraci přijměte pozvání do FOTOGALERIE V PROFILU :)

 

Korálky jsou navléknuty na špičkovém elastomeru Beadalon, tedy návlek je extrémně pevný. Náramek je v délce cca 18 cm. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují blahodárně tělo i mysl, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Amazonit je silný kámen pro komunikaci, kámen mimořádně uklidňující, kámen odvahy. Napomáhá soustředění, zlepšuje intuici. Tiší nervový systém, rozptyluje negativní energie, zmenšuje obavy a strach. Tento "kámen naděje" je používán po tisíce let, již staří Egypťané si byli vědomi jeho energetických vlastností.

Jadeit je ochranný kámen. Přináší do života harmonii, štěstí a přátelství, uklidňuje mysl. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, pomáhá při poznávání sebe sama. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Tyrkenit je považován za kámen štěstí. Rozptyluje negativní vjemy. Účinný při stavech vyčerpání a depresích. Stabilizuje proměnlivé nálady a navozuje vnitřní klid. Přivádí k moudrosti přírody, hlubokému klidu, k harmonii a odolnosti vůči stresu.

Křišťál je univerzální, nejúčinnější krystal, čistič, velmi silný zesilovač energie, uvádí ji do naprosté harmonie. Ochranný kámen proti negativním vlivům z okolí.

Stříbrný hematit je je vynikající drahý kámen pro duševní i fyzické zdraví. Aktivuje naši vůli, odvahu a rozhodnost k činům. Odstraňuje psychické výkyvy. Ideální pro uklidnění mysli a lepší soustřednost. Přináší vnitřní klid, pocit tepla a bezpečí.

Menu
--