Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Perleť + Lapis lazuli (tvary - sada - 2ks)

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13641056
Zobrazení: 15x
Vloženo: 29.10.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Výbrus ze surovin perleť a lapis lazuli do tvaru malých obdelníků. V sadě dva kousky stejné velikosti, vhodné do šperků, nebo tvary můžeme zapojit do krystalické mřížky.

POCHÁZEJÍ Z LIMITOVANÉ EDICE - TVARY Z MINERÁLŮ DO ŠPERKŮ.

Perleť je tvrdý, krystalický minerál, který vytvářejí některé druhy měkkýšů/mlžů uvnitř svých schránek. Pro zajímavost - svým složením je perleť vlastně aragonit.

Obecně perleť patří mezi minerály, které pročišťují energie, pomáhají nám rozpustit nežádoucí stavy a vlastnosti, které nyní prožíváme. Volíme ji a pracujeme s ní tedy tehdy, pokud se potřebujeme zbavit fyzické bolesti, zranění nebo nemoci. Pomáhá také ulevit duševním zátěžím, jako jsou strach, pocit viny, lítosti apod.

Perleť (perla) podporuje a urychluje uzdravovací procesy, zotavení, zejména u psychosomatických nemocí. Posiluje odhodlání a vůli zbavit se závislostí, pomůže nám pevně dodržovat nastavená pravidla. Celkově přispívá k naší vitalitě.

Výborně pracuje zejména s krční čakrou a čakrou 3. oka. Posiluje intuici a umožňuje nám duchovní vývoj. Má schopnost nám ukázat, že každá bolestivá zkušenost, která nás v našem životě potká, posléze umožňuje vykoupení, větší „čistotu“ a dokonalost. Perla je vlastně symbolem čistoty a mravnosti, a také je znázorněním proměny. Je známo, že perla (částečka obalená vrstvami perleti) po 100-150 letech, stejně jako lidé, umírá.

Upozornění: Perleť a perly jsou choulostivé na ošetřování. Čistíme je pod proudem vlažné/studené vody, ale jen krátce. 

Lapis lazuli pracuje ponejvíce s krční čakrou, pupeční čakrou a také s čakrou 3.oka. Rozvíjí duševní a mentální schopnosti, schopnost lépe vyjádřit své myšlenky. S jeho pomocí si snadněji stojíme za svými názory. Začneme brát vážně svou intuici, důvěřovat jí, jednat podle ní.  Více důvěřujeme své vlastní cestě. Lapis lazuli umožňuje sebepoznání a sebevyjádření. Při vlastní komunikaci nám posiluje sebevědomí (toť specialita pyritu, který je v kameni přítomen) a potlačuje stud a strach, že pokud se špatně vyjádřím, nastane ostuda a trapas. Lapis nám umožní vnímat vlastní vnitřní moudrost a pochopit, že moje pravda nemusí být přijatelná pro druhé, postačí, pokud ji přijmu a budu žít sám/sama.

Lapis lazuli je složen z modrého lazuritu, kalcitu, pyritu, sodalitu, augitu a dalších příměsí. On už tento kámen sám o sobě je vlastně krystalovou mřížkou, neboť obsahuje v sobě hned několik minerálů a jeho účinky na náš energetický systém jsou tak zesílené. Jeho energii tedy můžeme pocítit na více energetických centrech. Zlatý třpyt na lapisu lazuli tvoří zrnka pyritu, bělavá místa jsou prosvítající kalcit. Kvalitní kámen se pozná podle dostatečného množství zlatých zrnek pyritu.

Rozměry: oba kousky - 2 x 0,5 x 0,2 cm.

Lokalita: perleť - Čína, lapis lazuli - Afganistán.

Moje pozn.: A1170.

Menu
--