Domů Zboží Od cerna kosice

Perleťový motýl (Fluorit) - cínovaná brož

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 5337696
Zobrazení: 177x
Vloženo: 23.7.2014
Počet srdcí: 71x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Autorská cínovaná brož ve tvaru motýla, který je tvořen ze čtyč různě velkých Fluoritů, ve kterých přechází barva od světle zelené do tmavě fialové. Kontura motýla je tvořena z pocínovaného drátku.

Celá brož měří 4,5 cm na šířku, 4,9 cm na výšku, měřeno v nejširších místech. Velikost Fluoridů je od 1,5 do 1,2 cm.

Celá brož je ruční práce.

Brož je vytvořena technikou tiffany, cínována, patinována, leštěna a na závěr ošetřena antioxidantem. Brožový můstek přitavený do kovu - žádné lepidlo.

Použitý cín je bezolovnatý.

Fluorit je krystal obdařený silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pomůže rozeznat, kdy se ve vašem nitru snaží projevit cizí vlivy. Současně dokáže zastavit působení psychické manipulace a nevhodného duševního vlivu. Krystal fluoritu pročišťuje a stabilizuje auru. Čistí, odstraňuje a přeorganizovává v těle vše, co není v naprostém pořádku. Jedná se o nejlépe fungující krystal, pokud jde o překonání jakéhokoli nesouladu v těle.

Fluorit odstraňuje iluze a odhaluje pravdu. Výrazně pomůže, pokud potřebujete jednat nestranně a objektivn. Fluorit také výborně pomáhá při učení: dokáže uspořádat a zpracovat informace, neboť spojuje známé s tím, čemu se právě učíme. Zvyšuje koncentraci. Pomáhá strávit nové informace a zvyšuje rychlost myšlení. Na citové úrovni má fluorit stabilizující účinek. Pomůže vám porozumět vlivu, jaký má mysl společně s city na tělo.

 

 

Menu
--