Domů Zboží Od Šperkařská dílna Husle

Perlová secese

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Šperkařská dílna Husle

Katalogové č.: 6291921
Zobrazení: 89x
Vloženo: 5.5.2015
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Perlová secese - Náušničky připomínají krásné secesní doby dávno minulé..Originální autorský šperk-náušnice vyrobené technikou tepané krajky - tepání je jemné, reliéfní, střídají se tepané a nevytepané části šperku, které dodají náušnicím velmi zajímavý osobitý vzhled.

Tyto drobné náušničky jsou velmi elegantní a působí křehkým, jemným a zároveň luxusním dojmem.

Působí velmi romanticky a  žensky.

Celé náušnice jsou vyrobeny z atestované chirurgické oceli, která je vhodná pro citlivější a alergickou pokožku. Tento materiál je odolný a pevný, nereaguje s potem a vodou-nečerná a nerezaví..nevyžaduje tedy žádnou údržbu.

Moje šperky Vám vydrží stejně krásné po mnoho let.

Náušnice jsou zdobeny řůžovými říčními perličkami, které nemají moc rády vodu, stříkání parfémy, lak na vlasy, mýdlo, šampon, chlór..perly by ztratily lesk:-(

Chirurgická ocel je odolná a pevná, je mnohem pevnější a odolnější než stříbro a nevyžaduje velkou péči a údržbu. Dobře odolává mechanickému poškození a po vytepání je velmi stálá a pevná.

Náušnice jsou vyrobeny s řemeslnou pečlivostí,všechny dílky vyrábím sama.  Všechny ostré konce jsou zabrušovány do hladka, aby Vás nikde neporanily a nezachytávaly se. Minerály jsou pevně přivázány a očka zavřeny, tak, aby Vám někde na ulici nebo třeba v autobuse při tlačenici nevypadly:-) Velmi příjemně se nosí.

Délka náušnic je 37 mm plus zapínání 20 mm.

K zakoupenému šperku dostanete zdarma ručně vyrobenou dárkovou krabičku, ve které je šperk pěkně usazen, aby se mu cestou k Vám nic nestalo:-)

Menu
--