Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Perlová vločka (brož)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5422330
Zobrazení: 149x
Vloženo: 22.8.2014
Počet srdcí: 57x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lehká, něžná. Jako první vločky ze severu...

Jemnost, elegance, romantika.  Autorská originální brož vhodná k sepnutí šátku a halenky, kabátku, ...

Vyrobena je z atestovaného nerezu, je bohatě pájena bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Středu dominuje říční perla (průměr 6 mm). Celý motiv je pečlivě připevněn k zapínání (panent "spínací špendlík").

Zapínání jsem vyrobila z hypoalergenního Osteofixu. Patent musí zacvaknout - seřízeno je tak, aby se zamezilo nechtěnému rozepnutí. Má zahrocenou špici a jeho velikost bude dobře vyhovovat halence, tričku, lečímu svetříku, šátku.

Ušlechtilý nerez je netečný materiál, který neoxiduje, nemění barvu, neodírá se, nešpiní. Není nutná další údržba. Běžné nečistoty můžete odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín je vhodné přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky. Brož Vám vydrží krásná celé roky, generace.

Konstrukce je díky zpracování nerezu velmi pevná a výborně odolává mechanickému poškození. Zpracování profesionální, precizní. Všechny konce drátů jsou důkladně zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Brož se nikde nezachytává, nezatrhává.

Její průměr je 30 mm, zapínání měří 25 mm. Její váha je 7,9 gramů.

Koupí tohoto šperku si pořizujete neopakovaný originální kousek z mé dílny. Podle přání jej můžu doplnit různými kousky k sadě - např. náušnice, přívěsek,... Kontaktuje mě vnitřní poštou.

Menu
--