Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Pevná jako Zeměkruh ...Ochránce na přání

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 10467631
Zobrazení: 37x
Vloženo: 4.4.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský osobní obrázek pro ochranu a bezpečí...
... intuitivní meditativní kresba
, symbolický Ochránce prostoru, střežící Lásku, laskavost, bezpečí a klidné chvíle budoucí majitelky...

Stejně jako Země je pro nás stabilní, silnou a ochraňující Matkou, mohou i její barvy poskytnout vnitřní pocit stability a laskavého bezpečí...

Autorská kresba - originál,  kde v centru obrázku mají své místo krystalky drahokamů symbolický ochránce, nesoucí  vrstené afirmace, ochranné grafické symboly a posvátné texty, podporující klidnou chránící sílu...

Pro konkrétní osobu - podle data narození, na přání... pro paní JANU...

Obrázek obsahuje symbolické zastoupení všech elementů pentagramu dle feng-shui (Dřevo /Vzduch, Oheň, Země, Kov, Voda), vyladěné do hramonického celku a pro vzá-jemné doplnění a podporu...

Kresba pastelkou s použitím dalších technik (SB, gely, metalické efekty, patrné pouze při určitém úhlu dopadajícího světla),  na barevném papíru, podklad tuhý recy-karton, signováno, datováno. Vzadu očko na zavěšení.
Velikost : průměr 13 cm

Každý obrázek je ručně malovaný ORIGINÁL (žádná kopie ani reprodukce)
FORMÁT = tvar, barvy, zdobení, kameny... -  je přizpůsoben datu narození osob, pro něž je obrázek určen
Dekorace, určená výhradně pro interiér, doporučuji důsledně ochránit před vlivem vlhka.

Ráda vytvořím podobné na Vaše přání;  mohu přizpůsobit barevnost, vepsat posvátné texty, modlitby, mantry,  možné jsou i specifické úpravy (např. plasticita - pro nevidomé či slabozraké, metalické efekty apod.)....
K obrázku přikládám stručný popis použitých materiálů a jejich souvztažností

NA PŘÁNÍ mohu vyhotovit i  analýzu data narození budoucího majitele obrázku, vč. cenných informací a doporučení pro osobní rozvoj, zdraví, úpravy prostoru.... (s využitím principů osobní a interpersonální harmonizace dle feng-shui). 
Několikastránková analýza je hodnocena přibližně částkou 350,-Kč za 1 osobu, přičemž částka se přičítá k ceně samotného obrázku;  analýzu s osobními informacemi zasílám jako textový soubor elektronicky (mail).

Další příklady Ochránců najdete ZDE....
...na další možnosti se stačí domluvit vnitřní poštou.......

Feng-shui:
Obrázek může pomoci při duchovní a energetické ochraně a očistě místa, např. vstupních prostor (předsíň, chodba, hala, veranda, zádveří...),  meditačního koutku, modlitebny,  myslocvičny, obytných či pracovních místností, dětského pokoje, odpočívárny MŠ..., či jako osobní motivační a harmonizační průvodce (podle data narození pro konkrétní osobu)
Pomáhá navodit klid a pocit bezpečí (i u dětí), ve vstupních prostorách posiluje ochranu před "nevítanými" hosty.....;-), v osobním prostoru majitele vytváří příjemné a příznivé energetické mikroklima.
Podle použitých tvarů, barevnosti a kamenů podporuje celkové vyladění, nebo pomáhá k  harmonizaci konkrétního energetického centra:
zakořenění, stabilita (1.čakra - červeno-hnědé odstíny), vztahy (2.č.-oranžová), ego, jistota, strach, sebe-si-vědomí, Střed (3.č.-žlutá, zlatá), Láska, city, vztahy (4.č. růžovozelená), komunikace a volnost (5.č.- světlemodrá), intuice (6.č.-3.oko-indigová), poctivé duchovní snahy (7.č.-fialová)
Jaspis - kámen příbuzný křemeni,  vhodný pro všechny se vztahem k Zemi - planetě, bude prospěšný všem, kteří potřebují uzemnit, stabilizovat, být víc nohama na zemi a neulítávat... Obsahuje částice v několika barevných odstínech, působí na celkové uzemnění, stabilizaci, napomáhá energetické čistotě prostředí.
Pozitivně ovlivňuje oblast kostrče, pánevní dno, nohy (kořeny), podbřišek, břicho, hrudník... a tamní orgány.
Jeho barevná škála komplexně pomáhá harmonizovat více energetických center v těle, podporuje projasnění a pochopení příslušných témat (v případě tohoto kamene zejména 1., 2. a 8. čakru), barvy pomáhají na fyzické i bio-resonanční úrovni harmonizovat  příslušné oblasti těla, systémy a orgány. Smísení několika barev v jednom kameni umožňuje propojení  jednotlivých témat a jejich integraci v Celku,  s nadstavbou téma ekologie, planetární sou-cítění, transformace a integrace těchto témat, a spojení dříve neviděných souvislostí...
!!!*** Výsledky geo-fyzikálních měření i další exaktní vědy už dávno prokázaly (i když veřejnosti se to neříká), že JASPIS m.j. velmi účinně odráží radiové vlny, takže dovede silně zafungovat např. v odrušení elektrosmogu. Tuto jeho vlastnost už desítky let využívají i vojenští radiologové, kteří s oblibou umístují své (mnohdy utajené) radiolokátory - radary právě do lokalit s výskytem hornin o vysokém obsahu jaspisů (např. v okolí Zbiroha).....
Horský křišťál - harmonizuje, očišťuje a posiluje celé tělo i jeho okolí, zesiluje pozitivní aspekty těla i duše, pomáhá uzdravovat vyvážením a zdravou syntézou protikladů... Pomáhá cizelovat pozitivní vlastnosti nositele, upevňuje jeho celkové zdraví a čistí okolní prostor, včetně neg. emočních stop, elektrosmogu či nepříznivého působení GPZ.  Vibračně pomáhá křišťál k duchovní čistotě, posiluje uplatnění křemíku v těle, symbolicky zastupuje Zemi i Vodu.
Křišťál je vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu, a pro každého, kdo si není jist volbou speciálního osobního kamene, i jako dárek pro osobu s těžko odhadnutelným vkusem, též pokud neznáte ani znamení zvěrokruhu obdarovaného...  
Ve středověku se surový krystal křišťálu používal k zahnání pocitu žízně - při nedostatku pitné vody či vysokých horečkách se doporučovalo jej cucat nebo vložit pod jazyk...POZN: Dnešní technologie (tromlování) však používá k leštění minerální oleje a proto se NEdoporučuje vkládat tromlované kameny do úst či nápojů (přestože některé komerční sady, určené cíleně k harmonizaci vody, nevhodné tromlované kameny obsahují !)
"...nosíte-li křišťál na těle, spojí vás s matkou Zemí ;  díky tomu se obnovuje její srdce i naše vzájemné (vzá-jemné) propojení..."  (dle Little Grandmother - Malé Babičky)
Akvamarin - ve své modré barevné škále pomáhá harmonizovat oblast hrdla a šíje, vzá-jemnou komunikaci, ale i dech, štítnou žlázu, tmavě modré působí v oblasti smyslů (zrak, sluch - zřím, naslouchám), hlavy, intuice... (oblast 5. a 6.čakry)
Perla, perleť -
podporuje plynulou komunikaci, schopnost sebevyjádření a naslouchání (5.čakra- oblast krku, smyslů);  na bioresonanční (resp. vibračně-homeopatické) úrovni pomáhá zlepšit uplatnění vápníku v těle.
Na duchovní úrovni pomáhá posílit spojení s živlem Vody, chápání její energie a spojení se Zemí prostřednictvím souznění tělesné a planetární vody. Podporuje schopnost komunikovat s Vodou jako globální inteligentní entitou...
Perla je symbolem měkkého obalování a zjemňování ostrých hrotů (konfliktů, emocí, bolestí) a jejich postupné integrace do života.
Prastarý symbol čistoty a duchovnosti...  Ve spojení s modrou podporuje harmonizaci hlavových smyslů, komunikace na jemné a nonverbální úrovni, intuitivní vnímání čistých signálů i mimo hlavní smysly.
Přirozené zabarvení  perleti je způsobeno jednak druhem perlorodky a také příměsí různých látek ve vodě, v níž perlorodka žije. Tyto perly jsou jsou produktem farmového chovu (sladkovodní, tzv. říční), při němž je dodržováno mnoho pravidel šetrné manipulace s perlorodkami. 
V symbolice perleti a perel bývají často zmiňovány slzy - ale právě díky tomuto NEsprávnému výkladu a špatně pochopené energii jsou pak perly mnohdy zbytečně odmítány. V žádném případě to neznamená, že perly přinášejí smutek, trápení a slzy, ale naopak - právě při práci na zmírňování a moudrém obrušování ostrých hrotů neuvážených konfliktů a emocemi sršících vět je potřeba uplatnit slzy vědomě - pro moudré očištění, zvláčnění a zchlazení ohně emocí, na léčení srdce i slov, na omytí ran...
...Stejně, jako perlorodka nezbytně potřebuje vodu k tomu, aby mohla (zpočátku velmi ostré) zrnko písku obalit perletí až do podoby kulaté perly, která už nezraňuje, ale krášlí..., tak i lidská zkušenost, původně i bolestivá a zraňující, stává se nakonec díky lásce, moudrosti a očistným slzám velmi cenným pokladem..., osobní perlou života...

Uvedená CENA je za tento konkrétní obrázek;
...obecně cena
je proměnlivá v závislosti na velikosti a množství použitých kamenů  a ev. požadavcích navíc (analýza podle data narození, kameny, vrstvy...) - pište vnitřní poštou nebo do poznámky u objednávky.

JEDINÝ....

Menu
--