Domů Zboží Od Limi

Plážová taška - Lamy v pralese-sleva ze 799,-

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce105 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 10782046
Zobrazení: 253x
Vloženo: 7.8.2019
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 4.5. se na Vás těším v Táboře :-) Lze tam na MintMarketu vyzvednout balíčky, co si objednáte zde na fleru.

Nové letní tašky - tentokrát se nejedná o nákupky bez kapes a podšívek, ale o mega plážové tašky plné kapes, do kterých dáte vše, co potřebujete vzít k vodě, na procházku, na nákup, na cvičení nebo na výlet.

Tašky můžete vyprat na 40% a vyžehlit - při žehlení ale dávejte pozor na bambulkové prýmky (na většině tašek budou) - těm se s žehličkou vyhýbejte.

Plážovky budu šít samozřejmě i na přání, můžete si napsat o velikost, počet kapes i o látky, ze kterých byste tašku chtěli ušít - dodání takovýchto tašek se pak bude pohybovat od týdne až po 20 dní - podle náročnosti šití a dostupnosti materiálu.

Ceny se budou lišit podle materiálu, vypodšívkování, zdobení a množství kapes.

Další nákupka je tak trochu ulítlá - látka s jakoby vybledlými červenými pruhy je potahovka (80% bavlny a 20% polyesteru), je velmi pevná a tvoří většinu tašky - kromě vsadky z krásné panelové látky s bílými lamami, kaktusy, papoušky, listy a různými květinami.

Vyztužení - celá taška je vyztužená vlizelínem, dvě vrstvy ho jsou po celém horním okraji tašky, aby byla pevnější. Jedna vrstva navíc je také na dně - tentokrát tenký ronopast. Taška je pevná, ale dá se poskládat.

Pozor - u této krásky jsou vyjímečně kapsy pouze uvnitř!

Uši jsou pevné a široké, ušité z černé bavlny s bílými puntíky, aby ladily s alpakami.

Podšívka je ze 100% bavlny - zelené v odstínu listů a kaktusů. Jsou v ní další kapsy - jedna malá, třeba na klíče a jedna velká rozdělená na dvě části. Vnitřní kapsy jsou šité z černé látky s puntíky a jsou dvojité.

Rozměry - šířka horní části - 6,cm, spodní části - 40cm

                dno - 21x40cm

                výška - 35cm

                uši - 70cm

Taška bude prozatím pouze jedna (další bych mohla ušít až v září)

Menu
--