Domů Zboží Od Valerie.atd

Pletené hračky od 122 Kč

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Valerie.atd

Katalogové č.: 152952
Zobrazení: 103x
Vloženo: 16.1.2009
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velmi ráda pošlu přes Zásilkovnu. Pokud v objednávce zvolíte tento způsob dopravy, poštovné bude sníženo.

Pletená zvířátka, pohádkové a další postavičky z různých pletacích přízí, až na výjimky většinou 15 - 25cm velké, pletené dle vlastních návrhů. Jsou naplněné kuličkami z měkkého dutého polyesterového vlákna, neobsahují žádný vnitřní mechanismus (lze prát).  Cana za 1 ks (podle velikosti a množství materiálu) od 122 Kč. 

Doplňky a detaily jsou z korálků, knoflíků, textilu, kůže, příp. kovu atd. Mohu nahradit malé oddělitelné části vyšitím, bambulkou, atd., pak je celý výrobek kompaktní, měkký, pouze textilní (oči, knoflíky, ozdoby a další detaily). Na přání vyrobím i jinou barevnou verzi, velikost nebo po domluvě i novou postavičku, která není vyobrazená (troufám si říct, že jde udělat skoro všechno).

Po dohodě je možný i odběr většího počtu kusů, stejně tak se dá vytvořit na objednávku sada konkrétních zvířátek či postaviček pro určitou pohádku, komkrétní tématickou skupinu (termín dodání pak může být delší než týden, záleží na množství). Při jednorázovém odběru více kusů lze uplatnit výraznou množstevní slevou. Nezaručuji vždy stoprocentní barevnou shodu s vyobrazením.

Jelikož výrobek není opatřen úředním atestem, neměl by být považován za hračku pro děti do 36 měsíců!

    Menu
    --