Domů Zboží Od PRODETAIL

Pletený kabátek ARKADY

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík na poštu150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PRODETAIL

Katalogové č.: 5540739
Zobrazení: 212x
Vloženo: 28.9.2014
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Opravdu originální  nadčasový kousek ,neopakovatelného a nevšedního vzhledu- barvy nemůžeme opakovat - vlastnoručně míchaná směs kvalitních měkkých příjemných přízí.

Netradiční, velmi interesantní "hrubě pletený" svetr - kabátek, 3/4 kabátek nebo i pletená bunda s kapucí ¨(jak kdo:-))) , ze silnější příze,   pro chladnější dny léta a podzimu  a pro "nezmrzlíky"  i v zimě:-)))) . Působí noblesně a IN. Kreativní originál, dle vlastního návrhu. Jeden kus.

Kapuca je na zavázání a stahovací, ozdobená střapečkem. Na předním díle dvě našité kapsy. Zapínání na 4 knoflíky do légy Neopakovatelnost je v  hrubém pletení a vytvořením vlnek po celé délce kabátku. Rukávy - variabilní délka (ohrnování).

Příze je silnější, hřejivá. Hrubý vzor, pružný.

Materiál:  Acryl, bavlna, vlna, moher

Barva : odstíny modré, šedozelená, tyrkys, černá, dnědá, červená

Velikost:  cca L až XL (uni - pro více velikostí )

Měřeno volně rozprostřeno: HO (horní objem)  2x 55 cm, DO (dolní objem) 2x60 cm, délka - 75 cm. Rukáv (měřeno od krku včetně ramene) 76 cm + cca 10 cm ohrnovací rantlík (délka vhodná i pro dlouhoručky:-)))))

.Doporučujeme prát  v ruce, při teplotě prací lázně do 30 stupňů C a krátkodobě. Prací prostředek doporučujeme na vlnu a jemné prádlo.  Během praní se výrobek může lehce mnout a ručně ždímat bez kroucení. Nebělte chlórem, nežehlete, nesušte v bubnové sušičce, úplet pouze rozprostřete volně na osušku. Výrobek se nesmí chemicky čistit.

V případě praní a ždímání v pračce - program a prací prostředek na VLNU.

Pokud si nevíte rady s "mírama", vezměte svůj oblíbený podobný výrobek, rozložte na stůl a změřte.Pokud se míry přibližně shodují, pak by Vám výrobek měl "padnout". Bohužel podle počtu "X" nebo jiných velkostních mír (např. 38,40...) se nedá odhadnout velikost. Je to jen orientační.

Prosím nekopíruijte styl. Děkuji.

Menu
--