Domů Zboží Od indívo

Pleťový a vlasový olej slaměnka • pupalka • 60ml

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený175 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od indívo

Katalogové č.: 4039308
Zobrazení: 2570x
Vloženo: 1.7.2013
Počet srdcí: 126x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemný a lehký olej, který se dá použít jak při péči o pleť, tak o vlasy. Skládá se z velice kvalitních olejů, které jsou známé v péči o pokožku i vlasy. Olej obnovuje strukturu a regenerační vlastnosti pleti. Vlasům dodává vitalitu a lesk.

Pupalkový olej je z půvabně žluté rostliny pocházející ze Severní Ameriky, dnes se často označuje jako jedna z rostlin třetího tisíciletí. Má velice příznivý vliv na citlivou, podrážděnou, popálenou (například slunečním zářením) a zánětlivou pokožku. Doporučuje se pro ošetřování pleti postižené lupénkou, neurodermatitidou a ekzémy. Jedná se o velmi jemný olej, který se dobře vstřebává. Celkově pleť zklidňuje a regeneruje.

Zlepšuje stav nejen pleti a nehtů, ale též vlasů. Pupalkový olej se užívá i pro obnovení vitality a lesku vlasů.

Jojobový olej obsahuje velké množství pěstících a výživných látek, minerálů a vitamínů, které velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky. Pleť regeneruje, hydratuje, zjemňuje, vyhlazuje drobné vrásky.

Vzácný olej vhodný na suché vlasy, které vyživuje, zjemňuje a hydratuje. Vlasům navrací lesk a vitalitu, zvyšuje jejich pružnost. Výborně také reguluje produkci mazu na vlasové pokožce.

Olej z ořechů macadamia má skvělé regenerační účinky, podporuje schopnost přirozené hydratace kůže zevnitř a tak napomáhá udržovat ji pružnou, vláčnou a elastickou.

Na vlasy má výjimečné zvláčňující, vyživující a hydratační schopnosti. Používá se pro drsné, hrubé, nepoddajné vlasy s tendencí k nadměrnému vysušování.

Olej z jader hroznů je velice jemný olej, který dobře proniká kůží, nezanechává ji mastnou. Má regenerační a hydratační účinky. Je vhodný pro normální i mastnou pleť a také pro zralou pleť se ztrátou elasticity. Dodává kůži hladkost a pružnost, zabraňuje předčasnému stárnutí a zlepšuje stav ochablé kůže. Pomáhá vyrovnat kožní hladinu pH. Je hypoalergenní a antioxidační. Obsahuje vitamin E, nenasycené mastné kyseliny. Používá se v kosmetických přípravcích jako ochrana citlivé pokožky před UV zářením.

Slaměnka (Helichrysum italicum), jejíž jméno pochází z řeckých slov Hélios (Slunce) a Chrysos (zlatý). Tímto sluncem je rostlina se sytě žlutými kvítky, která divoce roste podél pobřeží Středozemního moře. Její české jméno, ,,Slaměnka nesmrtelka", vychází z její výjimečné vlastnosti - nikdy neuvadá, dokonce ani po utržení.

Slaměnka má vysoce regenerační schopnosti, obnovuje strukturu a vitalitu pleti, aktivuje růst zdravých buněk, zlepšuje pevnost krevních vlásečnic zejména díky obsahu vitamínu K. Slaměnka se také používá při některých formách suchých ekzémů, lupénky a neurodermatitidy.

Při použití na vlasy slaměnka posiluje přirozenou obranyschopnost vlasové pokožky a zároveň má antioxidační účinky, předchází tak vzniku nepříjemného podráždění a zarudnutí způsobeného agresivním prostředím a alergeny. Vylepšuje celkový vzheld vlasů.

Má příjemnou teplou a jemnou vůni připomínjící seno.

Složení: Pupalkový olej LZS*, Jojobový olej LZS, olej z ořechů makadamia LZS, olej z jadérek hroznů, exkluzivní 100% esenciální olej slaměnka, extrakt z rozmarýnu. *lisovaný za studena

Objem: 60ml

Použití: potřebné množství oleje vetřete do předem očištěné pleti, dekoltu, případně celého těla. Při použití na vlasy: pár kapek oleje rozetřete v dlaních a jemně jím vlasy ošetřete. Můžete jím ošetřit vlasy v celé jejich délce (ne u kořínků) či pouze jejich konečky. Záleží na tom, jak máte vlasy husté, dle toho dávkujte. Já mám velmi jemné, po ramena a stačí mi kapka.

Produkt neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu. Vhodný pro vegany.

Olej dodáváme v lahvičce disponující šroubovacím uzávěrem, který je odklápěcí a má malý otvor pro přesné a snadné dávkování. Opatřeno papírovou a nalepovací etiketou. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Minimální trvanlivost je 6 měsíců.

Menu
--