Domů Zboží Od Teremila

Pod hladinou - jaspis, korál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Teremila

Katalogové č.: 10873745
Zobrazení: 264x
Vloženo: 15.9.2019
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Šperk je vyroben cínováním. Je tvořen jedním  nepravidelným  jaspisem velkým 4 x 3 cm. Kámen má velmi zvláštní překrásnou tyrkysovou barvu protkanou pavučinkou zlatobéžových cestiček. Doprovází jej  4 cm veliký, přírodní bílý korál, od kterého se tyrkysově modrá odráží společně s achátovými a chryzokolovými korálky. Kámen je velmi zajímavý tím, že je sametově matný a jeho nevtíravé a velmi krásné barevné odstíny vytvářejí pocit pohody jakoby se slunce zrcadlilo na písečné mořské pláži.

Celý šperk je veliký  7,5 x 4,5 cm a je zavěšen na ocelové obruči stříbrné barvy o průměru 14 cm.

Výrobek je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

 Jaspis
je kámen tvořivosti, inspirace a realizací svých snů a idejí. Podporuje kreativitu, dobrou náladu až bezstarostnost, zahání obavy, stresy a tím přirozeně chrání imunitní systém. Zemité barvy v nás vzbuzují souznění s přírodou

Představuje souzvuk a rovnováhu duševního stavu mysli, podporuje intuici, inspiraci, kreativitu, zdravou jistotu v rozhodování, vyrovnanost a pevnost v názorech.

Menu
--