Domů Zboží Od saana

podvlíkačky-tepláky (černá-sv. petrolej) vel.116

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od saana

Katalogové č.: 9343971
Zobrazení: 49x
Vloženo: 28.2.2018
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Krásný nový rok 2024 přeji Vám všem, kteří jste zavítali na mé stránky. Ať prožijete spokojený rok po boku těch, které máte rádi, jste zdraví a šťastní. Víc není potřeba...

Nevím, jestli mám doma jen já děti, které oblékání strašně zdržuje až obtěžuje... A protože mě nebaví stále poslouchat ty řeči kolem oblékání a ještě se blíží zima - tedy čas VELKÉHO OBLÉKÁNÍ, tak jsem se pokusila vymyslet alespoň něco, co by mohlo být 2v1:-)

Tyto tepláčky - podvlíkačky jsou šité z bavlněného úpletu, kolena mají dvojitá, aby déle vydržela, a mají jednu kapsu na poklady nebo třeba jen pro kapesník.Jsou užší než obyčejné tepláky, aby se dali v zimě nosit pod oblečení. Výhodou je, že se dítko (i ve školce) může svléknout z venkovních kalhot a nemusí sundávat punčochy a navlékat tepláky a ponožky. Můj syn byl nadšený:-)

Materiál: jednolíc 95% bavlna, 5% elastan - světlý petrolej (nebo tmavý tyrkys?),
             oboulíc 100% bavlna - černá - je silnější, tedy vhodnější na kolena a zadeček:-)

Rozměry: délka 66 cm, pas 2x26cm.

Tyto ve velikosti 116 jsou ihned dostupné. Pokud máte zájem o tuto barevnou kombinaci (nebo i jinou), ale v jiné velikosti, pište mi vnitřní poštou. Děkuji.

Doporučená údržba: maximální teplota praní 40°C, nebělit, žehlit při maximální teplotě žehlící plochy 150°C, nesmí se chemicky čistit, nesušit v bubnové sušičce.

Menu
--