Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

"Podzimní ohně" - orgonit polokoule velká achát

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 4331870
Zobrazení: 31x
Vloženo: 3.10.2013
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní orgonitový talisman - polokoule velká s ohnivým achátem a pravým plátkovým zlatem. Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:
- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- obnovit zdraví, vitalitu a odolnost
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Nafocený kus s achátem velmi dekorativní přírodní kresby je ihned k disposici.

Jako každý správný orgonit, i tato polokoule je především účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodná na pracovní stůl, poličku, noční stolek i k nošení při sobě do kabelky, kapsy.. na noc možno odkládat v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohla by zpočátku rušit usínání. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení.

Složení:
kvalitní krystal křišťálu a zlomky křišťálu uvnitř, opracovaný kulatý leštěný kus ohnivého achátu s jedinečnou kresbou,  pravé plátkové zlato 23,6 karátů, piliny ryzí  mosazi a mědi, odlita v mnoha vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice.

Balena bude v dárkovém organzovém sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis. 
Rozměry: cca 4,7 cm x 4,7 cm x  cca 3 cm

Energetický dosah vytestovaný: cca 15 m

Ohnivý achát - podporuje pevné spojení se zemí, působí uklidňujícím dojmem,  přináší pocit bezpečí a jistoty...dokáže poskytnout oporu v těžkých chvílích.  Podněcuje vitalitu na všech rovinách.. pročišťuje  strach a navozuje pocit bezpečí a jistoty..  pomáhá vhledu do nitra věcí a umožňuje s co nejmenší námahou dospět k řešení vnitřních problémů  Podpora při léčbě závislosttí.  Dodává duchovní odvahu a pomáhá rozvoji vědomí.  Posiluje mj. krevní oběh, zrak.. lze jej použít k obnovení rovnováhy neboť z těla odstraňuje návaly horka..přináší  vitalitu a chrání  energii před vyhořením, dodává energii auře..

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a velmi posiluje účinek každého kamene a ovšem i  orgonitu..

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Křišťálový hrot přírodní čirý vysoké kvality je zalit ve středu orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.


Pokud se líbí, neváhejte.. podobná polokoule vytvořena již nebude - poslední kámen tohoto typu.

---------

Silmarino - Vaše orgonitové talismany od r. 2010

Menu
--