Domů Zboží Od EVE

POHODOVÁ barevná kabela II.

1 600 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od EVE

Katalogové č.: 4926476
Zobrazení: 967x
Vloženo: 11.3.2014
Počet srdcí: 113x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Akce sukňová 4 +1 zdarma sukně dle výběru!...Na druhém profilu EVE CHIC najdete tašky,kabelky a jiné doplňky.

Pro úspěšný prodej této kabely vyrobím další kousek pro Vás...K dispozici k prodeji je kabela ta,kterou vidíte nafocenou bez postavy tedy v barvě modrých,červených a zelené.

Kabela,která vyzařuje díky barvám pohodu a optimismus je ušitá z nej nej látek,ozdobných bordur,vzorovaných a barev,které existují a máme rádi!

V barvě modrých,červených,zelených,stopy fialové,béžové.....

V nabídce je také kabela v modrých a červených barvách,kterou najdete zde v obchůdku EVE //www.fler.cz/zbozi/pohodova-barevna-kabela-iii-4186794

Nový střih kabely,originál!

Kabela je ušitá a zpevněná plátnem,má oválné dno,každý díl je prošívaný,zdobený bordurou s flitry a taftovým pásem na přední straně.Zadní strana je hladká zdobená bordurou též taftovou.Přední a zadní díl je kolem dokola barevný a různě vzorovaný.Spodní díl kabely s modrými koly,které jsou mírně plastické.Po stranách našité jeans kapsy.Uvnitř dvě velké kapsy,květovaná podšívka a zavírá se na silnějšá magnet a karabinu.

Díky dobře zvolenému střihu můžete kabelu využít na dva způsoby,buď zúženou kabelu díky zapnutí karabiny nebo čtvercovou.

Ucha originál z pevné,ale velmi podajné koženky,komponenty v patině.

Foto kabela na postavě je informační ...Jelikož kabely šiji v několika kusech,vzory na látkách se může nepatrně lišit polohově,ale celkový vzhled se nemění.Každá kabela má své originál kapsy,které se u jiné kabely neopakují....

Velikost:

-48 cm x 44 cm ( nebo druhá varianta 26 cm x 44 cm x  48 cm)

-dno 37 cm x 17 cm

-ucha délka 53 cm

Ostatní kabely najdete zde //www.fler.cz/zbozi?ucat=13477

Zde na Fleru mám další prodejní profil s názvem EVE CHIC,kde najdete módní doplňky,šperky,drobné výrobky pro Vás,pro ženy....

EVE chic | Fler.cz

Menu
--