Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

Polokoulička orgonit "Hřejivé paprsky jantaru"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 2713809
Zobrazení: 21x
Vloženo: 14.5.2012
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní orgonitový talisman ve tvaru polokouličky s jantary bohatě podkládanými pravým plátkovým zlatem. Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:
- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- obnovit zdraví, vitalitu a odolnost
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Kus na fotkách je ihned k disposici.

Součást kolekce "Egypt" - inspirováno dávnou kulturou a jejími  slunečními božstvy, sluncem zalitou pouští..

Jako každý správný orgonit, i tato polokoulička je především účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodná k nošení při sobě v kapse, tašce..či na stálé místo doma, na pracovním stole - jako dekorativní těžítko.. na noc možno odkládat v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohla by zpočátku rušit usínání. Jinak spánek harmonizuje. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení.

Složení:
kvalitní krystal křišťálu a zlomky křišťálu uvnitř, jantarové valounky, pravé plátkové zlato 23,6 karátů, piliny ryzí mosazi a mědi, odlito v mnoha vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice.  Spodní strana plochá.
Balena bude v čirém zip sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.  (Dárkový organzový sáček lze na objednávku za 20 Kč).


Rozměry: cca 4 cm x 3 cm
Energetický dosah vytestovaný: cca 6 m

Jantar - je fosilní pryskyřice stará až 50 mil. let. Tento byl dovezen od baltského moře. Má očistnou moc, je spojen se zemí a nese energii pradávných slunečních paprsků. Mocný ochránce. Nositel hřejivé sluneční energie, čiré radosti a spontánní aktivity. Zlepšuje sebevyjádření, vede k naplnění tužeb a realizaci přání. Přináší trpělivost a moudrost..Používán od nepaměti do šperků a ochranných amuletů, v zemích orientu dodnes při rozjímání a modlitbě, v mnoha zemích světa se traduje víra v jeho hojivé schopnosti, mj. pomoc při prořezávání zoubků u dětí.  

Prosvětluje svět našich pocitů, zahání chmury, deprese a beznaděj. Probouzí touhu žít, aktivuje pozitivní myšlení, trpělivost a vůli.

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Křišťálový hrot přírodní čirý vysoké kvality je zalit ve středu orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.


Vybírejte srdcem. Pokud se líbí, neváhejte. Možná vytvořím ještě podobnou někdy, stejnou však nikdy...

-------------

Orgonity Silmarino - Vaše talismany od r. 2010



Menu
--