Domů Zboží Od JH Stricken

Pomerančový a ananasový vlněný šátek s třásněmi

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od JH Stricken

Katalogové č.: 10416732
Zobrazení: 327x
Vloženo: 17.3.2019
Počet srdcí: 95x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milý zákazníku! Snížila jsem ceny u skladového zboží a vše je možné najít v kategorii " Slevy". Nové zboží budu naopak cílit cenám reálným, tedy vyšším.

Trochu EKO a trochu RECY - na základ použita páraná a párou znovu narovnaná kvalitní 100% vlna, z 50 % ovčí a 50% angorská. Třásně a olemování ke krku je z nové velmi příjemné příze hedvábného charakteru- alize DIVA silky effect 100%  Microfiber Acrylic - to aby třásně praním nechuchvalcovaly, nošením se nezamotávaly.

Šátek je háčkovaný v oblíbené barvě zralých pomerančů neméně oblíbeným vzorem ananasů. Má na výšku 99 cm + 11 cm třásní, na  šířku 166 cm (plus třásně), levá i pravá strana 120 cm.

Lze prát běžně na jemné prádlo, vlna je už vysrážená, vřele bych ovšem doporučila v uzavřeném pracím sáčku, aby se nedeformoval.  Nevěšet na šnůru s kolíčky, ale já podobný normálně na šňůře suším, přehozený napůl v linii od špičky po pomyslný střed šíře krčního lemu.

Mohu dodat velké knoflíky ( průměr 3 cm), pokud by vám vyhovovalo nosit šátek i jako zapínací pončo. Cenu pak navýším o 67,- Kč.

Pokud Česká pošta nepřijme zásilku jako doporučený dopis, ale vyhodnotí ji jako balík, cena poštovného se zvýší na min. 99, - Kč,  ačkoli toto nemá váhu ani celých 30 deka.

Menu
--