Domů Zboží Od Kobayashi

Použiješ vědění moudře?

985 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 9033461
Zobrazení: 98x
Vloženo: 14.11.2017
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s apofylitem. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 6,5×3,8×2,7 cm. Velikost kamene 5,5x3,8x3 cm.

Vlastnosti: Apofylit má velký obsah vody, což z něj dělá velice účinný vodič energie a nosič záznamů akaši. To jsou ezoterické záznamy všeho, co se kdy stalo a stane, včetně informací týkajících se minulých životů. (Nazývá se též „kosmická paměť“ nebo „kronika akaša“). Jeho umístění v místnosti vede ke zvýšení energie, neboť se jedná o výkonný zdroj vibrací. Apofylit vytváří spojení mezi vědomím reálného a duchovního světa. Během cest mimo tělo udržuje pevné spojení s fyzickým tělem, díky čemuž mohou být informace z duchovní říše přenášeny do našeho reálného světa. Tento duchovní kámen zlepšuje schopnost jasného vidění, podněcuje intuici a napomáhá k dosažení vytoužené budoucnosti. Jedná se o vynikající kámen pro věštění. Na duševní úrovni zlepšuje apofylit schopnost vzájemně pochopit jednání druhých. Společně s tím dokáže napravovat porušení žádoucí rovnováhy. Odstraňuje předstírání a bourá zábrany. Je to kámen pravdy umožňující poznat skutečnou vlastní podobu. Současně dovoluje ukázat pravdivou stránku sebe sama celému světu. Duševně má apofylit uklidňující účinek. Výborně působí na tušení stresu, odstraňuje duševní bloky a negativní vzorce uvažování. Dokáže omezovat rozsah přání na přiměřenou úroveň. Do duchovního života apofylit vnáší univerzální lásku a pomáhá při rozhodování, zatímco mysl se slaďuje s duchem. V emocionální rovině apofylit odkrývá potlačované city. Překonává zlost, obavy a strach. Rozpouští starosti a umožňuje tolerovat nejistotu. Duchovně tento kámen uklidňuje a uzemňuje ducha. Udržuje pevné spojení se spirituálním světem, zatímco současně umožní, abyste se ve svém fyzickém těle cítili příjemně. Pomáhá při cestách mimo tělo a jasnovidných pozorováních. Díky propojení se záznamy akaši usnadňuje cesty do minulých životů.

Léčebné využití: Apofylit je považován za vynikající kámen při léčení kosmickou energií, reiki. Umožňuje uvedení pacienta do stavu hlubokého uvolnění a vnímavosti a současně „odstavuje“ i samu osobu léčitele, díky čemuž je léčivá energie vycházející z kamene čistší. Apofylit působí na dýchací ústrojí, a nosíme-li jej na krku, má rovněž blahodárný účinek na astma. Neutralizuje alergie a zvyšuje regeneraci kůže. Položí-li se na každé oko jeden kámen, podporuje „omlazení“ zraku. Apofylit je mimořádně účinný při léčbě neduhů duše, které současně pomáhá opět se sladit s fyzickým tělem.

Umístění: Přikládejte dle potřeby. Pokud položíte jednoduchý apofylitový jehlan při meditaci nebo jasnovidném pozorování na třetí oko, koutkem oka se do něj dívejte.

    Menu
    --