Domů Zboží Od idea by alena prevor

Pozlacené náušnice "Double Bubble"

521 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce122 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od idea by alena prevor

Katalogové č.: 10122051
Zobrazení: 363x
Vloženo: 30.11.2018
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: *** Přestože se u jednotlivých výrobků v mém obchodě nezobrazuje možnost platby bankovním převodem, chci vás ujistit, že přijímám platby na český bankovní účet, jehož číslo se po vytvoření objednávky běžně zobrazuje. ***

Náušnice z nové kolekce "Massilia", která vzdává hold městu Marseille (Massilia původním řeckým názvem). Marseille, město přímořské, město neobyčejné krásy a mnoha tváří, město přitahující i děsící, město žijící divoce i líně, město, do kterého přijíždím a z kterého odjíždím, město, po kterém s obdivem z nedaleka pokukuju.

Šperky kolekce "Massilia"  spojují prvky střídmé elegance a rafinovanosti a prvky etnické. Celá kolekce je postavena na použití vysoce kvalitních materiálů: kov pozlacený 24 karátovým zlatem,  postříbřený kov, polodrahokamy a rokajl Miyuki.

Náušnice "Double Bubble" jsou vytvořeny z uzavíratelného pozlaceného náušnicového háčku a z dvou spojených pozlacených kruhů rozdílného průměru (3,5 cm a 2,2 cm) a jejich délka i s náušnicovým háčkem je  7,2 cm. 

 

    Menu
    --