Domů Zboží Od Ričizhor

Přátelství

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 2951765
Zobrazení: 1x
Vloženo: 14.8.2012
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s nádhrným labradoritem a vltavínem z Oblasti Chlum

cínovaný jen z boční strany spodní strana broušená a leštěná pro větší účinnost kamene

cínovaný bezolovnatým cínem s 4%stříbra-- povrchově ošetřen

62x36mm  k přívěsku zašlu i prsten but vltavínkový nebo labradoritový

Vhodný pro lidičky ve znamení-vodnáře,ryb,kozoroha

Kameny zvěrokruhu nás pozitivně ovlivňují, podobně jako je to u planet a hvězd, které byly v době našeho zrození v určité pozici na svých oběžných drahách. Pro každé znamení není určen pouze jeden kámen, ale je jich podstatně více a to z důvodů dostupnosti v různých zemích a dále jejich společným blahodárným působením a vzájemným pozitivním ovlivněním a doplňováním. Informace o kamenech zvěrokruhu byly čerpány z různých informačních pramenů jak minulých, tak současných a vlastním studiem. Sady kamenů mají v postatě větší energetický potenciál a mnohem širší působnost a to ve všech rovinách, tedy fyzické , duševní i duchovní a pracují jako energetické posilovače a regulátory. Nebojte se poslechnout svou intuici a svou sadu kamenů dále rozšiřovat.

Duhový labradorit je vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. V duševním životě potlačuje strach, nejistotu. Posiluje víru v sebe sama i v celý vesmír.
Uklidňuje příliš aktivní mysl a současně dodává energii pro příjem nových myšlenek. Přináší sílu a vytrvalost. Léčí poruch očí a mozku, ulevuje od stresu a reguluje metabolizmus. Pomáhá při nachlazení a revmatizmu. Upravuje hormonální rovnováhu a snižuje krevní tlak  - pomáhá odstraňovat neplodnost u žen, zvyšuje potenci, odstraňuje staré nemoci a bloky, zvyšuje pozornost.

Barva:
odstíny šedé, namodralé, nazelenalé, šedobílé až černé s perleťovými efekty, neprůhledný

Vlastnosti kamene a jeho použití:
Labradorit je kámen, který chrání naši auru. V období chladu, stresů a depresí nás vrací do příjemných vzpomínek, které nás hřejí a přirozeně chrání před nachlazením. Pomáhá nám odstraňovat bloky, klidnit mysl a vede nás k uskutečnění svých snů a idejí. Napomáhá rozvíjet svoji slovní zásobu (přikládáním na hrdelní čakru- před zkouškou nebo důležitým jednáním, rozšiřuje nám obzory a tiší bolesti páteře, kloubů a zubů. Labradority jsou citlivé na změny teplot, proto je čistíme pod proudem vody a nabíjíme v misce s vodou zhruba 1 hod. na slunci.

Síla kamene:
aura, smysluplný řád, jednota, kontinuita života, harmonie, intuice, kreativita, činorodost a jasný cíl, srozumitelnost řeči, samo-léčebný proces organismu, regulace srdečního rytmu, snížení krevního tlaku, deprese, blokády, nepokojná duše, poruchy a bolesti páteře, kloubů a kostí, revmatismus, dna, infekční nemoci, nachlazení

Vltavín je kámen tektického původu, který vznikl dopadem obrovského meteoritu na Zemi (konkrétně v německém kráteru Reis). Žárem, způsobeným dopadem tohoto tělesa, se roztavily okolní horniny a rozstříkly se do velké dálky, kde vznikla dnešní naleziště. Jedná se o vzácný kámen, který se nachází pouze v České republice v povodí řeky Vltavy a jeho zdroje se postupem času vytěžují a ztenčují.

vltavín je kamenem štěstí a plodnosti. Umožňuje komunikaci s vyšším já, nejvyššími mistry a vesmírnými posly. Zavede vás do vyšších dimenzí a umožní projít procesem růstu. Otevírá a čistí různé bloky a harmonizuje čakry. Urychluje duchovní růst. Položený na třetím oku se můžete pohybovat dopředu budoucností nebo zpět minulostí, abyste zmírnili současné trápení nebo pochopili smysl toho, co se odehrává mezi jednotlivými inkarnacemi. Dovolí vám cestovat do jiných životů. Pomůže vám zjistit, co je třeba udělat v tomto životě, aby jste předešli nepříjemným důsledkům. Pomáhá odprostit se od každodenních starostí - od strachu z budoucnosti a obav o peníze. Přináší inspiraci a nečekaná řešení, která vás vedou kupředu. Spouští mocné přívaly světelné energie směrem do těla a zvyšuje osobní vibrace.

Léčebné využití: učí hledat příčiny a zdroje nerovnováhy a tím pomáhá jejich uvolňování a následnému léčení. Vhodný jako pomůcka pro terapeuty a léčitele ke stanovení diagnózy

Menu
--