Domů Zboží Od ivi-na

prdelatá medvědí baletka Lucinda (13 cm)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od ivi-na

Katalogové č.: 6612364
Zobrazení: 152x
Vloženo: 6.9.2015
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tak tady nabízím do vlídného domova jednu z mých malých medvědích holčiček.

Už při nastřižení měla ambice být slavnou baletkou. Pak mi ale přišel velký balík dutého vlákna, tak jsem radostně cpala a cpala, až jsem z malé baletky udělala prdelatého puclíka. No co! I ty příjemně vypasené holčičky přece mohou baletit!

Když jsem naší malé medvídce stvořila obličej, pošeptala mi své jméno a předvedla několik úchvatných baletních póz s precizně propnutými špičkami. A protože její největší touhou je zabaletit si Popelku, dostala ode mě krajkový čepeček a šatičky zdobené perličkami. Šaty mají zástěrku a na boku příruční kapsář.  

Naše Lucinda měří celkem asi 13 cm, vsedě 10 cm. Je ušitá z dovozové matné viskózy, smetanově béžové barvy a v úpravě vintáž. Očička jsou ručně barvená tak, aby měla realistický vzhled, duhovka má krásnou zlatavou barvu. Na horních víčkách jsou jemné dlouhé řasy hnědé barvy. Čumáček je modelovaný, pusinka vyšívaná.

Medvědička je celokloubová, v tlapkách i hlavičce jsou kvalitní německé klouby (fiber disky a T-závlačky), v hlavičce je dvojitý kloub, který umožňuje také kývavý pohyb hlavičky, nejen pouhé otáčení.

Vše je precizně ručně šité a v jediném exempláři. Žádný můj medvídek není stejný. Všichni jsou šití opravdu s láskou a pečlivostí, věnuju jim hodně času a úsilí, aby byli co nejzajímavější, jedineční. Používám své vlastní střihy, techniky a způsoby zpracování.

Každý můj medvídek je označený všitou autorskou značkou a má autorský certifikát s vlastní fotkou. Jedná se o sběratelské umělecké medvídky, nikoli o hračky pro děti!

Prosím, respektujte autorská práva.

Menu
--