Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Prehnit žlutý - surovina

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13047699
Zobrazení: 12x
Vloženo: 3.1.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: AKCE: Vážení zákazníci. Na úterý 14.května 2024 jsem pro vás připravila možnost nakoupit minerály s 10% slevou. Platí na všechno zboží v obchodě vyjma dárkových poukazů. Do své objednávky, prosím, vložte slevový kód B8J-D1N-QP1. Děkuji, Ji.

Velmi pěkný kvalitní surový kousek prehnitu, s příjemnou a klidnou energií. Svým tvarem a velikostí velmi vhodný do šperku (přívěsku). Barevně čistý. Ceněný pro své energetické působení v krystalo-terapii.

Nošení šperků je velmi účinná krystalo-terapie. Nosíme-li kámen často při sobě, časem integrujeme do sebe jeho energii a posléze pociťujeme zlepšení v té dané konkrétní oblasti. Kámen lze ale nosit i jen tak v kapse, i tak s námi jeho energie pracuje.

Na obecné úrovni patří prehnit do skupiny minerálů, které pročišťují naše energie, detoxikují. Pomáhají nám rozpustit nežádoucí stavy a vlastnosti, které nyní prožíváme, ale prožívat je dále nechceme. Pracujeme s ním tehdy, pokud se potřebujeme zbavit fyzické bolesti, zranění nebo nemoci. Pomáhá nám pracovat s našimi emocemi, jako je strach, lítost, vina, zlost apod. Dokáže očistit a zotavit mentální a duševní část naší osobnosti a neharmonické stavy naší duše.

Vedle toho je žlutý prehnit specialistou na pupeční čakru a čakru solár.

Tématem pupeční čakry je naše osobnost. Sebevědomí, sebeúcta, správně nastavené osobní hranice a jejich ochrana. Pocit bezpečí. Pevná vůle. Postoj k sobě samému, ale také vyzařování naší osobnosti ven. Tématem pupeční čakry je také hojnost, a to nejen ta finanční, ale (rozumné) uspokojování všech našich potřeb, tedy dostatek. Úkolem čakry solár je poté schopnost realizovat si sami svůj život. Je-li toto centrum dostatečně nabité solární/sluneční energií, plní se nám naše přání, vize, plány, tvoříme v souladu se sebou samými a pociťujeme tak uspokojivé naplnění v této oblasti života.

Prehnit má vznešenou a klidnou energii. Učí nás vnímat věci v jejich plné kráse a našemu životu čelit bez masek a bez skrývání. Žlutá barva slunce je symbolem jasného vědomí. Pomůže nám zbavit se všeho, co už nepotřebujeme, a správně uspořádat vše, co jsme si ponechali.

Je také dobrým společníkem pro hluboké meditace, zlepšuje vizuální představy, umožňuje setkání s duchovními a mimozemskými bytostmi, ale také nám pomůže prozkoumat naše vlastní nitro. Pro tento záměr pracujme s prehnitem přiložením na čakru 3.oka.

Rozměry: 2 x 1,2 x 1 cm.

Lokalita: Mali.

Menu
--