Domů Zboží Od pepadana

Princezna Sfinx

788 Kčza 1 ks
Zboží je v rezervaci
Toto zboží je dostupné pouze pro konkrétního uživatele.
K odeslání: 30.4.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 3 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pepadana

Katalogové č.: 12774980
Zobrazení: 516x
Vloženo: 27.9.2021
Počet srdcí: 61x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na poštu jezdím podle potřeby zpravidla dvakrát týdně. Pokud na doručení spěcháte, připište to prosím do poznámky k objednávce. Děkuji!

Občas plstím kočku. Doma jich stále několik mám. Těch živých, mohly by sloužit jako předloha. Ale neslouží. Ony jsou takové beztvaré, přesýpací, tekuté... Kde mají vlastně kosti, klouby, páteř? A mají jí vůbec? Co se skrývá pod jejich huňatým kožíškem? A pak mám nápad! Vždyť existují i kočky nahaté :o) No jasně! Hledám fotky na internetu ... ježíš ty vypadají, chudinky. Hrozné! Stáhnu si nějaké fotky. Tahle je docela roztomilá. A tenhle čumáček! A ještě tahle krasavice. A už jsem zamilovaná :o)

Kočička je ze směsi kvalitního rouna šetlandských oveček a merina. Uvnitř jako základ je kostřička z chlupatého drátku, takže nohy a ocásek jsou částečně pohyblivé. Protože je uplstěná velice pevně, do tuha, je při běžném hraní a zacházení téměř nezničitelná. Vysoká je v kohoutku 7cm, od země ke špičkám uší 9cm, od nosu ke konci ocásku 19cm. Cestuje zabalená v dárkovém pytlíčku.

Upozornění: není určena jako dekorace, je na mazlení!


Menu
--