Domů Zboží Od Bon Savon

PŘÍRODNÍ KOFEINOVÉ MÝDLO

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 6556526
Zobrazení: 254x
Vloženo: 15.8.2015
Počet srdcí: 119x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Moji milí zákaznici máte jedinečnou příležitost poprvé seznámit s přírodním kofeinovým mýdlem, vyrobeným technikou za studena. Mýdlo je vařené na silném odvaru kávy 100% Arabika a s přidáním jemně mleté kávy pro peelingový účinek a 100% extraktem kofeinu.

Kofeinové mýdlo je určeno milovníkům kávy a má stejný účinek jako hrnek vypité kávy.

Kofein se konzumoval od doby kamenné. Lidé už v dávných dobách objevili, že žvýkání semen, kůry, nebo listů určitých rostlin usnadňuje práci, stimuluje pozornost a zlepšuje náladu. Až mnohem později se přišlo na to, že se účinek kofeinu hodně zvyšuje tím, že se rostlina zalije horkou vodou. Dnes už kofein účinkuje nejen v kávě, ale také v kosmetice.

Všechny velice dobře víme, že kofein má při konzumaci kávy stimulační účinky. Kávová zrnka obsahují rovněž tuky, bílkoviny, třísloviny a cukry. Čím nám může prospět kofein, když přidá-li ho do přírodního mýdla?

Kofein má schopnost spalování tuků a blokování ukládání mastných kyselin do tukových buněk, proto pomůže  proti celulitidě.

Kofein důkaze zmírnit otoky, protože odvodňuje tkáně a díky takzvaným vázodilatačním účinkům zlepšuje jejich prokrvení.

Kofein zvyšují prokrvení vlasového kořínku, a tím i zlepšení výživy a podporu růstu vlasů.

Protože mýdlo má rozpuštěný kofein, to po umytí kofein přes kůži dostane do těla. Pokožkou se kofein rychle vstřebává do krevního oběhu, zvýší se tlak krve a zrychlí tep, mozek je výkonnější a rychle se probouzí.

Složení:

Přírodní pramenitá voda Šumavský Pramen.

Kokosový olej - má dobré protizánětlivé, antibakteriální a zklidňující účinky, je velmi vhodný pro použití po peelingu nebo depilaci, jelikož účinně zmírňuje podráždění a zanechává pokožku sametově hebkou.

Mandlový olej - se po staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Je vhodný pro každý typ pleti. Zklidňuje podrážděnou dětskou pokožku od prvních dnů po narození. Tlumí projevy lupenky, akné a ekzémů různého původu. Olej je bohatý zejména na vitaminy (hlavně E), minerály a nenasycené mastné kyseliny, které pomáhají pří obnově a regeneraci pokožky. Mandlový olej hydratuje a pečuje o pokožku v každém věku a obnovuje její přirozenou hydro-lipidní rovnováhu.

Olivový olej Virgin -  je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky a zároveň i tvorbě vrásek. Vyživuje a zjemňuje pokožku, udržuje její přirozenou vlhkost. Má ošetřující a regenerační účinky.

Bambucké (Shea) máslo - dokonale hydratuje a regeneruje velmi suchou a namáhanou pokožku, má protizánětlivé účinky a přirozený UV-faktor cca 4. Chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí (slunce, vítr, mráz) a zároveň zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám. Zklidňuje a regeneruje pokožku postiženou ekzémy a lupenkou. Je vhodné k regeneraci pleti obličeje i celého těla, celkově zjemňuje a zvláčňuje.

Kakaové máslo -  je všeobecně známo, že čokoláda stimuluje produkci endorfinů - hormonů radosti, které přispívají ke zlepšení nálady a celkové tělesné kondici, ale kromě toho čokoláda má také vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek pokožkou, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk; tohoto účinku můžeme využit již dnes po opalování. A samozřejmě, kakaové máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje pokožku a dodává ji přirozený lesk a hebkost.

Ricinový olej LZS - jemně čistí, vyživuje a zjemňuje pokožku a zesvětluje pigmentační projevy, bohatý na mastné kyseliny a vhodný k ošetření suché, citlivé či nějak poškozené pokožky.

Mletá káva z vysoce kvalitních zrn 100% arabiky se postará o to, aby byly zvětšené citlivé póry do hloubky očištěny a aby byl pořádně rozprouděn proces prokrvování veškeré kůže i včetně jejích jednotlivých hlubších vrstev.

Výtažek ze zázvoru a zelené kavy.  

Vůně je přírodní, velmi jemná, decentní

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad a vůní. Bez konzervačních látek, minerálních a ropných produktů.

Použití se nedoporučuje dětem a těhotným, jako to platí u všech nápojů obsahujících kofein.

Ingredients: Aqua (Water), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Dulcis (Almond) Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Virgin, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Sodium Hydroxide, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Virgin, Caffeine, Zingiber Officinalis (Ginger) Extract Powder, Coffea Arabica (Coffee) Bean Powder, Coffea Arabica (Green Coffee) Extract Powder

Hmotnost: 120 g

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--