Domů Zboží Od HOGA - šperky

Přírodní krystal citrínu na přání

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od HOGA - šperky

Katalogové č.: 6948695
Zobrazení: 13x
Vloženo: 13.12.2015
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Šperk byl pečlivě leštěn, broušen a ošetřen antioxidantem.

Citrín může mít barvu žlutou, místy nahnědlý, nebo může být kouřově šedý. Citrín přináší hojnost, štěstí, pomáhá odhánět noční můry, zajišťuje příjemný spánek, odstraňuje negativní energie Citrín je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, štěstí.

Citrín funguje jakoúčinný čistič a regenerátor, předává nám teplo, energii a velice zvyšuje tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Je ochránce aury, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu.
Čistí čakry - zejména solar plexus, aktivuje činnost korunní čakry a zesiluje intuici, pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině, napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost na kritiku okolí, blahodárně působí na chronický únavový syndrom, povzbuzuje trávení, slezinu a slinivku břišní, zažehnává infekce v ledvinách a močovém měchýři, pomáhá při očních problémech, podporuje krevní oběh, udržuje v rovnováze činnost štítné žlázy. Posiluje nervy, pomáhá zbavit se všeho škodlivého.

 

Menu
--