Domů Zboží Od Mýdlárna Šafrán

Přírodní růžové mýdlo - vzorek 40g

21 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Mýdlárna Šafrán

Katalogové č.: 6508005
Zobrazení: 18x
Vloženo: 27.7.2015
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vzoreček mýdla


Nabízíme vzorečky mýdel, ať můžete posoudit, jestli je právě toto mýdlo jepro Vás to pravé :-)

Ručně vyrobené mýdlo ze 100% přírodních olejů a látek vyskytujících se v přírodě a s vonným olejem. Mýdlo je vyrobeno metodou zastudena. Tato metoda zaručuje zachování všech výživných složek.

POUŽITÉ OLEJE:
Olivový olej: přitahuje vlhkost a proniká do hloubky a tím pokožku hydratuje. Olivový olej má kromě vitaminů A, D a K i nejvyšší obsah vitaminu E, který funguje jako antioxidant. Působí protizánětlivě, hojivě.
Kokosový olej: velmi příznivě působí na zvláčnění pokožky, brání jejímu stárnutí. Je velmi bohatý na antioxidanty. Díky kokosovému oleji je mýdlo pevné a má kyprou pěnu.
Palmový olej: má čistící účinky, zajišťuje trvanlivost pěny
Ricínový olej: má regenerační a hojivé účinky, promašťuje pokožku

POUŽITÉ BYLINKY:

Růže damašská je pro své účinky používána při úzkosti, nespavosti. Podporuje regulaci tvorby mazu v pokožce, dále je podpůrným prostředkem v boji proti revmatismu.

Použití: Navlhčenou pokožku těla jemně masírujte mýdlem, dokud se nevytvoří pěna. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou.

Hmotnost: cca 40g

Ingredients (INCI)SodiumOlivate, Aqua, SodiumCocoate, SodiumPalmate, Glycerin, SodiumCastorate, Rosa DamascenaFlower, Parfum, Benzyl Benzoate, Citrus ParadisiFruitExtract.

Všechny naše výrobky mají zhodnocení dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1223/2009 o kosmetických přípravcích  [(Regulation (EC) No 1223/2009 of the European Parliament and of the Council on cosmetics products)] a zákona č. 258/2000, o ochraně veřejného zdraví Zhodnocení bezpečnosti výrobku a jsou notifikovány na Evropském portálu CPNP v Bruselu.

Při odběru více kusů bude poštovné upřesněno podle celkové hmotnosti objednávky dle ceníku České pošty.

Menu
--