Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Přívěsek Secesní perly D

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce50 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 4500098
Zobrazení: 40x
Vloženo: 13.11.2013
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský originální šperk - nepřehlédnutelný secesní motiv. Typické květinové motivy působící velmi vzdušně a lehce.

Je vyroben z atestovaných materiálů. Nerez je stálobarevný materiál, který dále neoxiduje. Dekorováno je bezolovnatým cínem  s obsahem stříbra. Středu dominuje přírodní říční perla (6 mm).

Není nutné čistit - nemění barvu. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů - dá se běžně koupit v drogerii).

Při výrobě jsem zkombinovala několik šperkařských technik. Celý motiv je velmi pevný a výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, zabroušeny. Zaručuji profesionální zpracování. Přívěsek Vám vydrží krásný celé roky.

Délka přívěsku je 75 mm včetně šlupny, šířka 17 mm. Zavěšení je pevná hedvábná tkanice, celkový obvod kolem krku je 58 cm (prodlužující očka). Obvod je možné po dohodě upravit.

K sestavení kompletní sady nabízím další originály: náušnice, brož. Podle přání můžu doplnit dalšími kousky (prsten, čelenka, náhrdelník, náramek, ...).

Menu
--