Domů Zboží Od Probuď se

Přívěsek z eudialytu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 12736413
Zobrazení: 55x
Vloženo: 11.9.2021
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Přívěsek z eudialytu
 
velikost / váha
32x19x5mm / 6,1g
materiál eudiayt / stříbro 925
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na svitu Měsíce, nejlépe přibývajícího nebo za úplňku
čakra
1. čakra - Múladhára
2. čakra - Svádhišthána
4. čakra - Anáhata
astrologické znamení              
všechny
duchovní rovina otevírá srdeční čakru, uzemňuje, otevírá pravdě, minulé životy,  směřuje k pravému smyslu existence, posiluje, uvolňuje negativní pocity, posiluje sebelásku, přitahuje spřízněné duše

Eudialyt: je naplněn mocnou životní silou, spojenou s energií kundalini, otevírá čakru srdce, propojuje ji se základní a zemskou čakrou a vyrovnáná proudění energie, aby duše a mysl splynuly s emocionálním tělem, přináší hluboké přesměřování. V oblasti karmy ukazuje, jak odčinit nešťastná rozhodnutí a otevřit se pravdě. Učí, že lze duchovně růst skrze radost spíš než utrpením. Zahrnuje hojnost všeho, co život na zemi nabízí. Potřebujete-li ukončit nějakou situaci nebo vztah, eudialyt vás podporuje v tom, abyste tak učinili s nadhledem a v klidu a vyvarovali se konfliktu.

Cítíte-li zlost na Boha, pomáhá objasnit příčinu tím, že v případě potřeby usnadňuje cestování do minulých životů. Je to kámen očištění a odčinění,  smiřuje vás s božskou podstatou vašeho já a směřuje vás k pravému smyslu vaší existence.

Po psychické stránce je to kámen osobního posílení, zahání depresi a nespokojenost, uvolňuje negativní pocity, jako jsou žárlivost, vztek, pocit viny, zášť a nepřátelství. Podporuje odpuštění sobě samým a zdravou sebelásku, urychluje intenzivní změnu, vštěpuje sebedůvěru a pomáhá poučit se z očividných chyb. Tento kámen také vysvětluje, že nemůžete být spokojení - natož šťastní - jestliže je vaše tvořivost zablokovaná nebo nevyjádřená. Podporuje nalazení vhodného pole působnosti a střeží vaše nadání.

V pocitové sféře k sobě přitahuje spřízněné duše a tím zavdává příčinu k setkání. Potkátí-li svůj duševní protějšek, který nechce být poznán, nebo cítíte k někomu silnou přitažlivost, ale je sporné, zda tím pravým bude intimní vztah, nebo jestli má setkání jiný smysl, meditování nebo spaní s eudialytem přináší odpověď - která může přijít naprosto nečekaným způsobem.

Menu
--