Domů Zboží Od AT

Pro Rusalku

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 11059366
Zobrazení: 299x
Vloženo: 21.11.2019
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník s krásným vltavínem z jižních Čech. Vltavín je kámen vzniklý při dopadu meteoritu. Vltavíny z českých nalezišť jsou velmi ceněné pro svoji jedinečnou barvu a strukturu. Jsou nejkrásnější na světě.

 Přívěsek je vytvořen náročnou technikou wire wrapping z jemného nerezového drátku. Je velký 7,5 x 2 cm a je zavěšený  na řetízku z nerezu, dlouhém 46 cm.

Atestovaný nerez je netečný materiál, který se neodírá, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vzhledově stálejší. Nevyžaduje další údržbu. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.

Vltavín

Pomáhá odprostit se od každodenních starostí - od strachu z budoucnosti a obav o peníze. Podporuje vše nekonvenční, přináší inspiraci a nečekaná řešení, která nás vedou kupředu. Dodává energii, odstraňuje bolesti hlavy, únavu a apatii. Je považován za kámen, který odstraňuje psychické blokády.

Blíženci

Menu
--