Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Pro tu, co hledá růži - prsten s růženínem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 9031178
Zobrazení: 210x
Vloženo: 14.11.2017
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Pro tu, co hledá vůní růží, pro tu, co má v paměti bohatý růžový květ... Autorský originální prsten. Jemnost, neha, elegance. Nepřehlédnutelný originální šperk.

Konstrukce prstýnku je z atestovaného nerezu, pájeno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Dominuje mu nádherný luxusní disk růženínu. (11 mm). Kámen je v AA kvalitě, čirý, bez inkluzí a zákalu, průsvitný, fasetovaný. Barva je jemně růžová.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější a barevně stálejší. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo švédskou utěrkou.

Prstýnek je profesionálně detailně zpracován. Provedení je velmi jemné, filigránské. Pájení je čisté, jemné a precizní. Všechny konce a okraje jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zapájeny. Nikde nic neškrábe, ani se nezachytává. Reliéf je plastický, výrazný a příjemný na omak. Šperk je lehký, něžný, dobře sedí na prstě a pohodlně se nosí.

Vnitřní průměr prstenu měří 18,8 mm (vel. 59). Kroužek není pevně spojený (viz poslední doplňkové foto). Dává tak víc možností při volbě velikosti. V domácích podmínkách jde lehce zvětšit i zmenšit průměr. Nerez kroužek je velmi pevný materiál, kroužek nemá tendenci se samovolně uvolňovat nebo deformovat. Můžeme se domluvit na úpravě - velikost Vám velmi ráda upravím na míru, nebo můžu kroužek můžu spojit napevno. Váha prstýnku je 3,8 g.

Menu
--