Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Proplétaná paví oka s labradority

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 12788882
Zobrazení: 205x
Vloženo: 29.9.2021
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské ručně vyrobené náušnice - rafinovaná elegance, romantika, něha, ženskost. Jsou vhodné k nejrůznějším příležitostem... podle Vaší nálady...

Jsou vyrobeny z atestovaných materiálů. Dekorováno je bezolovnatým cínem  s obsahem stříbra. Náušnicím dominují dva labradority - kuličky 5 mm. Kameny mají základní světle šedou barvu. Jsou částečně průsvitné, mají jen velmi nenápadný nazelenalý a narůžovělý odlesk. Zapínání z hypoalergenního osteofixu (netečný materiál používaný ve zdravotnictví). Háček je zavírací.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Nerezový šperk nevyžaduje další údržbu. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit utěrkou na šperky, Auronem (vata k cídění drahých kovů - dá se běžně koupit v drogerii) nebo švédskou utěrkou.

Celý motiv je velmi pevný a výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, zabroušeny. Zaručuji precizní a profesionální zpracování. Náušnice jsou lehké a pohodlně se nosí. 

Délka jedné náušnice je 50 mm plus zapínání 17 mm. Jedna náušnice váží 2,9 g.

Je možno doplnit kousky k sadě na přání. Přívěsek, prstýnek, brož,... Klidně pište, zakázková výroba je radost.

Menu
--