Domů Zboží Od sarkas

Proskočíš mi srdcem (souprava)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - EMS250 Kč
Česká pošta - psaní doporučené prioritní170 Kč
Česká pošta - psaní cenné170 Kč
Zásilkovna150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sarkas

Katalogové č.: 4448962
Zobrazení: 434x
Vloženo: 2.11.2013
Počet srdcí: 146x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení a milí zákazníci, od 1.5. do 10.5. mám dovolenou. Objednávky přijaté v těchto dnech přijmu vyřídím, ale zabalím a odešlu, až se vrátím. Děkuji za pochopení ♥.Š.

Jemná i výrazná ručně prořezávaná porcelánová souprava, náušnice a přívěsek, čistě bílý porcelán.

Velikost přívěsku 3,5 x 3,9 cm, nerezový řetízek, zapínání na karabinku-také z nerezu, délka řetízku 50 cm (na přání je možné upravit délku, pokud napíšete požadavek do poznámky k obj.).

Náušnice 2,7 x 2,2 cm, zavírací háček stříbro Ag 925 + plastová pojistka, náušnice jsou duté, lehké, váží cca jen 5 gramů. Mám zkušenost, že jsou sice výraznější, ale sluší skoro všem dlouhovlasým tmavovláskám ;)

Baleno v decentní dárkové papírové krabičce velikosti 9 x 9 cm.

"Ruční prořezávání porcelánu je tradiční technikou zdobení dekorativního porcelánu, kdy vznikaly bohatě, precizně prolamované (prořezávané) porcelánové talíře a jiné tvary. Tuto tradiční techniku využívám ve výrobě originálních porcelánových šperků. Každý jednotlivý šperk je mojí vlastní zkouškou zručnosti a trpělivosti."

Upozornění : Francouzský měkký porcelán pálený na 1250 °C, není tak úplně sněhově bílý jako klasický tvrdý porcelán z porcelánek pálený na 1400°C. Francouzský porcelán je trochu našedlý-nažloutlý, rozdíl v bělosti se ale pozná, pouze pokud dáte oba vedle sebe. Během laborování s tímto druhem porcelánu se mi podařilo docílit celkem dobré bělosti.

Menu
--