Domů Zboží Od Miluše Škachová

Prsten"Apatein"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 11804437
Zobrazení: 200x
Vloženo: 3.10.2020
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný prstent, Miluše Škachová.

Extravagantní cínovaný prsten, jehož základem je tromlovaný kámen apatit o velikosti 26 mm. Název kamene pochází z řeckého slova „apatein“, které znamená „oklamat". Mineralogové totiž často zaměňovali apatit s jinými kameny. Vytvořeno tiffany metodou.

Apatit obecně zlepšuje schopnost učení, zvyšuje sebevědomí a podporuje kreativitu. Rovněž pomáhá k dosažení hlubšího stavu meditace a bystří mozek. Dále mírní vysoký tlak a snižuje chuť k jídlu neboli apetit. Prý dokáže odblokovat jakoukoliv z čaker. Věří se také, že v mentální oblasti projasňuje mysl.

Apatit se jakožto kámen elementu ohně využívá při překonávání strachu a pro proměnu myšlenky v čin. Uzdravuje kosti, chrupavky, zuby a napomáhá absorpci vápníku. Ulehčuje od bolesti spojené s artritidou a kloubními onemocněními.

Modrý apatit: kámen koresponduje s krční čakrou, usnadňuje tedy mluvení při veřejných projevech a vše spojené s komunikací. Podporuje nezávislost a ambice.

Zelený apatit: drahokam především léčí, čistí energetické pole a otvírá srdce. Zlepšuje tak bytí a pohybování se v lidské společnosti. Zároveň přispívá k regulaci stravovacích návyků a udržení si ideální hmotnosti.

Žlutý apatit: minerál aktivuje čakru solar plexu, sídlo osobní síly. Povznáší ducha a zlepšuje soustředěnost. Zbavuje nepotřebné energie a přináší vitalitu.

Základ obroučky je z mědi, šírka obroučky je 0,8 cm. Průměr obroučky je nastavitelný 17 - 20 mm, prsten je roztahovací.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--