Domů Zboží Od Miluše Škachová

Prsten "Brumado"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 14453778
Zobrazení: 441x
Vloženo: 14.1.2024
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný prsten, jehož základem je nádherný kabošon magnezitu o velikosti 24 x 20 x 7 mm v TOP kvalitě. Magnezit se v přírodě vyskytuje ve formě vápencové masy, někdy může tvořit i vápencové desky, zřídka kdy prizmatické krystaly, což jsou krystaly rostoucí jen jedním směrem, nikoliv rovnoměrně do všech stran, jako krystaly křemene (myšleno v ideálním prostředí). Zajímavá je i těžba magnezitu, který se nevyskytuje hluboko pod zemským povrchem a mnohdy vystupuje i nad povrch, tedy jako skála. Magnezit je poměrně dobře dostupný kámen, mezi nejznámější světová ložiska tohoto minerálu patří Brumado, tedy oblast v jihoamerické Brazílii

Magnezit je očistný kámen, posiluje naší vůli, čímž nám pomáhá zbavit se závislosti na věcech, které škodí našemu zdraví (kouření, přejídání apod.). Pomáhá nám vyrovnat se s naší životní situací. Učí nás mít rád sám sebe, a tím nám pomáhá mít rád vše živé i neživé v našem okolí. Dodává našemu životu klid a harmonii. Magnezit je vhodný pro meditaci.

Základ obroučky prstenu je z mědi, šírka obroučky je 5 mm. Průměr obroučky je nastavitelný, prsten je roztahovací. Velikost zavřené obroučky 57.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--