Domů Zboží Od Miluše Škachová

Prsten "Měsíční paprsek"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 13453342
Zobrazení: 122x
Vloženo: 24.7.2022
Počet srdcí: 45x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný prstren, jehož základem je kabošon měsíčního kamene o velikosti 20 mm. Měsíční kámen nebo-li lidově "měsíček" má různé typy. K těm základním typům patří tvz."rainbow" a "adulár". Tento překrásný kámen dostal svůj název díky tajemné hře světla uvnitř kamene, který září jako měsíc na noční hladině jezera či řeky. Tomuto lesku se odborně říká "adularescence", a tento optický jev vzniká tak, že paprsky světla se lámou a odráží ve vrstvách uvnitř kamene. Podobný jev můžete najít také i u dalších minerálů ze skupiny živců, např. u labradoritu. Vytvořeno tiffany technikou.

Měsíční kámen je úzce spjat s Měsícem a intuicí. Přitahuje lásku a řeší milenecké problémy. Zajišťuje klidný spánek. Mírně ochranný zvláště na cestách. Obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup. Vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce. Na čakře solar plexu ukáže staré nefunkční citové způsoby jednání a pomáhá je odstranit.

Měsíční kámen byl používán Římany pro výrobu šperků již téměř před dvěma tisíci let.V Indii je měsíční kámen dodnes posvátným kamenem milenců a šperky s tímto kamenem se zde tradičně dávají jako svatební dar. Již od nejstarších dob je měsíční kámen spojován s magií Měsíce, je stále používán jako amulet ochrany pro cestovatele a jako dar milenců pro vzájemný silný vztah a vášeň. Stříbný měsíční kámen pozitivně ovlivňuje naše chování, emoce a duchovní růst. Stříbrný měsíční kámen uklidňuje a povzbuzuje, učí nás přirozené rytmy našeho života. Pomáhá usmíření odcizených partnerů a milenců. Stříbrný měsíční kámen je kamenem naděje, který napomáhá sebevědomí a podporuje naši osobnost.

Základ obroučky prstenu je z mědi, šírka obroučky je 0,5 cm. Průměr obroučky je nastavitelný, prsten je roztahovací. Velikost zavřené obroučky 58.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--