Domů Zboží Od Miluše Škachová

Prsten "Mořská voda"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 12573479
Zobrazení: 26x
Vloženo: 20.6.2021
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný prstren, jehož základem je tromlovaný kamínek akvamarínu o velikosti 19 mm. Název minerálu je odvozený z latinského aqua marina (mořská voda).Vytvořeno tiffany technikou.

Užití: odvaha, klid, očištění, stres, strach
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.


Akvamarín je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.


Akvamarín ve Feng Shui představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života. Feng Shui stromeček je vhodný do všech prostor, které se používají pro uvolnění, relaxaci, modlitbu nebo meditaci. Energie vody je tradičně spojována se severní částí místnosti, bytu nebo domu. Je spojena s oblastí kariéry a životní cesty.

Základ obroučky prstenu je z mědi, šírka obroučky je 0,8 cm. Průměr obroučky je nastavitelný, prsten je roztahovací. Velikost zavřené obroučky je 57.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--