Domů Zboží Od dark.lemur

Prsten s Vltavínem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od dark.lemur

Katalogové č.: 10245929
Zobrazení: 82x
Vloženo: 20.1.2019
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

velikost prstenu: 57

Vtavín je kamenem velmi vysokých vibrací, které připraveným umožňují komunikaci s vyšším já, nejvyšším duchovním průvodcem i navázat spojení s meziplanetárními posly. 

Urychluje duchovní růst, přináší nečekaná řešení a zvyšuje osobní vibrace. Položený na třetím oku odhaluje minulost nebo budoucnost k pochopení toho, co se děje v přítomnosti nebo si v budoucnosti prohlédnout následky nynějších činů.

Při dlouhodobé práci stahuje informace ze záznamů akáši a umožňuje je používat.

Přisuzuje se mu mimozemský původ a proto je vhodný pro éterické bytosti, pro které jsou pozemské energie příliš těžké a potřebují uzemnit ve svých pozemských schránkách. Umí odpovědět na otázky o smyslu současné inkarnace.

Jde o kámen se schopností léčit zemi i rostliny, proto je vhodné jej  (s opatrností :)) nosit při zahraničení.

Elektroforming=galvanoplastika - modelování šperků a uchovávání přírodnin vytvářením měděné vrstvy s využitím elektrolýzy.

Šperk je vyroben metodou galvanického pokovování, kdy po vytvoření "kostry" následuje proces galvanizace v k tomu určené lázni trvající většinou v rozmezí 12ti-48mi hodin. Šperk je následně leštěn, případně patinován a povrchově ošetřen. 

Péče o šperky

Měď je v čase proměnlivá a v tom je její krása. I přes závěrečné povrchové ošetření šperků (většinou kokosovým olejem/příp.lakem-pak není potřeba ošetřovat) je pravděpodobné, že Vám časem změní barvu a vytvoří zase jinou, pro měď typickou patinu. Lze tomu do jisté míry předcházet jejím přeleštěním pomocí hadříku na šperky, opětovnou impregnací (kokosový olej, bambucké máslo, včelí vosk), snahou nevystavovat šperky vodě a nenechávat je ve vlhku (koupelna), ale především jejich nošením, protože čím častěji je nosíte, tím lesklejší jejich povrch zůstává :)

Šperky Vám mohu na přání nalakovat, ale automaticky to dělám jen u kousků, kde by domácí pěče o ně byla velmi obtížná a na kráse jim to spíše ubíralo než přidávalo. U takových šperků je to vždy uvedeno v popisu.

Menu
--