Domů Zboží Od Miluše Škachová

Prsten "Třetí oko" RARITA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 14453701
Zobrazení: 178x
Vloženo: 14.1.2024
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný šperk, Miluše Škachová.

Výrazný cínovaný prsten, jehož základem je nádherný shattuckit o velikosti 23 x 18 x 5 mm. Shattuckit byl pojmenován podle arizonského dolu Shattuck, ve kterém byl poprvé nalezen. Jedná se o  poměrně vzácný minerál a kromě USA se vyskytuje také v Africe. Tento mocný kámen usnadňuje komunikaci s duchovním světem, podporuje pravdomluvnost a pomáhá rozvíjet řadu ESP schopností. Shattuckit rovněž skvěle chrání před psychickými útoky a zlepšuje intuici. Často bývá doporučován lidem, kteří se živí vykládáním karet, sestavováním horoskopů a dalšími podobnými činnostmi.

Schattuckit je velmi duchovní kámen, který pozitivně působí na čakru třetího oka a krční čakru. Přináší nám tedy jasné mentální vize a schopnosti jim porozumět i mluvit o nich. Pomáhá odhalit, jaké minulé zkušenosti brání v našem duchovním rozvoji. Během astrálního cestování chrání fyzické tělo od cizích entit. Dokáže nás vzít až k samotné zdrojové energii a vede k činům v souladu s Božskou pravdou.

Shattuckit ve Feng Shui s převládající modrou barvou představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života. Shattuckit je vhodný do všech prostor, které se používají pro uvolnění, relaxaci, modlitbu nebo meditaci. Energie vody je tradičně spojována se severní částí místnosti, bytu nebo domu. Je spojena s oblastí kariéry a životní cesty.

Mezi další kameny představující energii vody patří např. dumortierit, akvamarín, tyrkys, sodalit, hematit, lapis lazuli, ale i jantar a další.

Převládající zelená barva v shattuckitu přináší energii dřeva, energii růstu, rozvoje, nových začátků, výživy a zdraví. Pomáhá zvýšit vitalitu a přináší hojnost. Kousek shattuckitu je vhodný do každé místnosti, kde se jí, do pokoje malého dítěte nebo tam, kde začíná nějaký nový projekt. Energie dřeva je tradičně spojována s východní a jihovýchodní částí místnosti, bytu nebo domu. Upevňuje rodinu, zdraví, prosperitu a hojnost.

Křišťálově zelené paprsky zvýší tok energie v oblasti úsilí věnovaného posílení rodiny a komunity. Zelený krystal shattuckitu zajistí správný tok lásky a náklonnosti uvnitř místnosti nebo domova.

Mezi další kameny představující energii dřeva patří např. chromdiopsid, cavansit, ryolit, fluorit, zelený avanturín, vltavín, serafinit aj.

Základ obroučky prstenu je z mědi, šírka obroučky je 5 mm. Průměr obroučky je nastavitelný, prsten je roztahovací. Velikost zavřené obroučky 55.

Povrchová úprava lehce černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--