Domů Zboží Od Mirlin

Prstýnek MĚSÍČNÍ SVIT

450 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Mirlin

Katalogové č.: 13246582
Zobrazení: 101x
Vloženo: 27.3.2022
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Prstýnek z kvalitních japonských rokajlových korálků (v provedení PermaFinish-Silver-Lined Crystal) ručně šitý časově náročnou technikou s měsíčním kamenem. Korálky jsou navlékané na pružence Elastomer/Beadalon. Krásně se tedy přizpůsobí obvodu prstu a pohodlně se nosí. Tato nepřehlédnutelná ozdoba ženské ruky je netradiční a vypadá skvostně nejen pro slavnostní účely. 

Šířka prstýnku je 1,3 cm (v místě minerálních kamínků 1,5 – 2 cm) a obvod pružný od cca 5,5 cm do 6 cm).

Velikost lze na přání upravit a stejně tak i kombinace minerálních kamenů. V takovém případě nás prosím kontaktujte vnitřní poštou. V případě úprav na přání však počítejte s delší dobou dodání. Obvod prstu, na kterém chcete prstýnek nosit, snadno změříte pomocí šňůrky nebo krejčovského metru.

Zasíláme v dárkové krabičce.

VÝZNAM POUŽITÝCH MINERÁLŮ:

Měsíční kámen – plodnost, intuice, porozumění, jemnost a mírnost

Je překrásný svojí hrou světla uvnitř kamene. Toto vyzařující třpytivé světlo se projevuje při pohybu kamene.

V každém z nás vzbuzuje emociální stránku naší osobnosti, podporuje spojení s naší duší a s poznáním hlubokého citu, který stojí za každým pevným vztahem. Jeho záře chladí citové rány a uklidňuje rozbouřenou mysl. Přitahuje lásku a řeší milenecké problémy. Zajišťuje klidný spánek. Mírně ochranný zvláště na cestách. Obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup. Vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce.

 Měsíční kámen je především ženský kámen, ženy chrání a léčí. Provází je v meditativních cestách do jejich nitra. Dívkám pomáhá rozvinout ženskost. Ulevuje a chrání v těhotenství, zmírňuje ranní nevolnosti. Při kojení podporuje tvorbu mléka. Upravuje funkci vaječníků, pomáhá k pravidelnému menstruačnímu cyklu a ulevuje při nepříjemných projevech přechodu. Harmonizuje funkci hormonálního systému, detoxikuje organismus, léčí problémy s kůží, vlasy, oči, slinivku, játra a zklidňuje hyperaktivní děti.

V Indii je měsíční kámen po staletí symbolem čisté lásky a vnitřního míru.

Menu
--