Domů Zboží Od Futetka

Prstýnek - Sokolí oko

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený130 Kč
Česká pošta - psaní cenné170 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Futetka

Katalogové č.: 9410496
Zobrazení: 199x
Vloženo: 20.3.2018
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální autorský prsten se Sokolím okem

POPIS: Prstýnek je zhotoven z nádherného a velikého! kousku Sokolího oka, temně modrého s krásným leskem po celé ploše, v neotřelé kombinaci se zlatým proužkem Tygřího oka.

Celkově je prsten veliký a výrazný, nepřehlédnutelný kousek a těžko bude k sehnání další takový, proto tento prsten nelze vyrobit znovu. Dozdobila jsem jej "zrcadélky" a cínovými kuličkami. 
Obroučka je z pocínované mědi, mírně roztahovací.

Vše jsem vyrobila ručně s použitím komponentů vlastní výroby.
Šperk je patinován, leštěn, broušen a povrchově ošetřen.

Kov má starostříbrnou barvu, zlatavé odlesky jsou pouze odrazem okolí. 
Barevnost fotografií se může lišit podle nastavení monitoru.

MATERIÁL: cín, kov, Sokolí oko

ROZMĚRY:
Prsten JE mírně roztahovací, nebo stahovací!
Základní velikost 58 - vnitřní průměr 18,14 mm (a více či méně), obroučka 2,7 cm v nejširším místě, velikost části s kamenem při pohledu shora (š - v - tl.) 2,5 x 4 x 0,6 (výška části s kamenem) cm.

 

O tomto minerálu se říká že:

TYGŘÍ OKO

Podle vzhledu

Znamení Panny

Čakra zejména solaru plexu

Tagří oko nás učí otevřenosti a aktivnímu pohledu na svět, vštěpuje nám vůli po seberealizaci a ukazuje neustálý pohyb a proměnu životního koloběhu. Posiluje vůli a koncentraci, tiší nervy, zahání černé myšlenky a pocit beznaděje. Učí nás rozvaze a samostatnému rozhodování. Účinně pomáhá i při těžkých duševních chorobách – schizofrenie, paranoia a neovladatelné jednání. Dokáže celý organismus prohřát, probudit jej z malátného stavu k sebezáchovné vitalitě. V centru hrtanu mírní astmatické potíže, v centru třetího oka migrénu a silné bolesti hlavy. Dále aktivuje pohybové centrum nervového systému. Reguluje látkovou výměnu, podporuje funkci jater a pomáhá při hepatitide.

SOKOLÍ OKO

Znamení Vodnáře

Povzbuzuje a posiluje fyzické tělo. Zvyšuje mentální schopnosti. Svému majiteli přitahuje hojnost. Mimořádně účinně odstraňuje různá omezení a negativní myšlenkové stereotypy včetně již překonaného způsobu chování. Potlačuje pesimizmus. Vytahuje na povrch uzamčené city a nevyrovnanosti. Zlepšuje činnost oběhového systému, střev a nohou.
Sokolí oko je kamenem ostrého zraku. Učí nás vidět i veškeré zápory, které se podvědomě bráníme vzít na vědomí. Vede nás k volnosti v myšlení. Pod jeho vlivem se naučíme brát na vědomí vlastní slabiny. V centru čela ostří zrak a posiluje unavené a oslabené oči. Mírní silné bolesti hlavy a migrény, tiší astma. Očista: Pod proudem vlažné vody. Nabíjíme na přímém slunci tak dlouho, dokud opět necítíme jejich původní energii.

Menu
--