Domů Zboží Od Ričizhor

Působení prázdnoty

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 11633698
Zobrazení: 73x
Vloženo: 19.7.2020
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

VIDEO ZDE

Autorský šperk přívěsek Kříšťál s Turmalínem

- použita kvalitní nerezová ocel

- velikost přívěsku 47x23mm

- Křišťál posiluje a očišťuje všech sedm základních čaker

Křišťál

Je nejuniverzálnější ze všech krystalů a je symbolem světla na Zemi, průzračnosti duše, síly léčivé energie. Je jako katalyzátor, který přijímá a vysílá energii zároveň, vyrovnává rovnováhu, stává se zrcadlem naší duše, průvodcem k nekonečnu. 
Jeho jasný, přímý paprsek obsahuje všechny barvy duhy. Spojuje nás s absolutnem a s pramenem prapůvodní energie, která se skrývá v hloubi naší duše jako božské světlo, prozařující celý tento svět. Neustále nás zve ke splynutí s jeho jasným světlem. Podobně jako ametyst je všude ve světě ceněn jako meditativní kámen - dnes stejně jako dřív.
V magické oblasti má odporovat veškerému zlu, neutralizovat negativní energii a černou magii, podporuje jasnozřivost, dodává energii a světlo do našeho snažení. Propojuje naší duši s vesmírnou věčností, harmonizuje, čistí a chrání auru, odstraňuje blokády bránící průtoku energie, odplavuje veškeré nečistoty aury a disharmonie duše. Je dokonalý nositel čistého světla. Posiluje samostatnost a pomáhá zdokonalovat osobnost. Je kamenem, který pomáhá pročišťovat celého člověka, zmírňuje zemské negativní záření včetně geopatogenních zón, odblokovává vnitřní Já, zvyšuje duchovní síly, srovnává jin a jang, zesiluje a převádí energii.
y

Turmalín

Nachází se v široké barevné škále. Tento kámen nemá nikdy nepříznivý účinek, může být používán kýmkoliv a působí ve prospěch svého nositele. Odstraňuje stres, zlost, sexuální potíže, pohlcuje nepříznivé vibrace. Zvyšuje soustředění inteligenci, bystrost a schopnost učit se. 
Kámen všech barev - od černé, hnědé, červené, žluté, zelené, modré po průhledný bezbarvý, a v dalších někdy až neskutečných barvách se po celém světě nachází tento po staletí uctívaný drahý kámen. Jméno dostal podle singhalského "turmali" což znamená "kámen který přitahuje popel". Turmalín totiž po zahřátí v ohni přitahoval popel, což je způsobené jeho piezoelektrickými vlastnostmi - zahřátím nebo tlakem se jeden konec krystalu nabije na kladnou a druhý na zápornou hodnotu. Brusiči jistě znají citlivost turmalínu na jakékoliv teplotní změny, jen teplota ruky může udělat z malého "pérka" velkou prasklinu a způsobit tím brusiči horkou chvilku. Rovněž brusiči znají tzv.. dvoubarevnost turmalínů (odborně dichroismus). Různě totiž pohlcuje světlo, podle toho z kterého směru vzhledem k ose krystalu přichází.
Např. kámen který se vám zdá krásně světle zelený, může být po vybroušení ošklivě černozelený téměř neprůhledný a to proto, že jste špatně zvolili výbrus vzhledem k ose krystalu. Je to důležité, protože tmavý kámen má mnohem nižší cenu a přitom stačí zvolit tabulku ve směru svislé osy krystalu a turmalín se rozzáří.

Turmalín nás učí i nezávislosti, klidu a zdravému sebevědomí. Zvyšuje imunitu, upravuje činnost srdce, pomáhá při chudokrevnosti a zánětu spojivek, usnadňuje porod, léčí dětské nemoci. Chrání před negativní lidskou energií. Necítíte-li se v práci dobře, máte-li nepříjemnosti, stačí i jen pomyšlení na tento kámen a říci se, že rozčilení se vás netýká.

Skoryl - černá neprůhledná nejběžnější odrůda turmalínu, vyskytující se dost často v krásných vysoce lesklých krystalech značných velikostí. Jako například v okolí Dolních Borů kde je součástí zdejších pegmatitů. Černý turmalín (skoryl) osvobozuje duši a chrání před špatnými vlivy. Účinně deaktivuje patogenní zóny i paprsky počítačových a televizních obrazovek. Vtahuje do sebe nepříznivé působení jiných lidí, jejich zlobu, závist, nedůvěru, takže je příliš nepociťujeme. Chrání nás však také i před vlastním vztekem. Podporuje především rozvoj svalů a brání je před křečí a natržením. Příznivě ovlivňuje vegetativní nervový systém. Chrání před virovými onemocněními a záněty všeho druhu. Mírní potíže při pásovém oparu, artritidě a obrně obličejových svalů.

Menu
--