Domů Zboží Od betka.kohlertova

Pyžamožrout Kulíšek

599 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od betka.kohlertova

Katalogové č.: 13235154
Zobrazení: 32x
Vloženo: 21.3.2022
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

A s jarem se vyklubal z brlohu nový přírůstek, tentokrát medvědí bráška Kulíšek! Vítej Kulíšku :) Kulíšek je dvojče od Brumly, jen Kulíšek má tmavší kožíšek.

Dětmi milovaný pyžamožrout a muchlací medvěd Kulišák, který nesmí chybět při žádné legraci!

Kulíšek je veliký cca 35 cm, takže tak akorát, aby se vešel spolu s vaším zlatíčkem do každého brlohu!

Díky svým rozměrům může sloužit nejen jako pohodlný a praktický polštářek, do kterého se každé ráno schová pyžamko, ale také jako skrýš na všelijaké tajné poklady. No a díky svému heboučkému kožíšku je to výborný muchlík, který zbožňuje drbání za ouškem?.

Co byste ještě o Kulíškovi měli vědět, než se skamarádíte? Méďa je mazlící typ, zbožňuje muchlování kdykoli během dne i noci. Je to parťák, který umí držet tajemství, a rád cestuje. Když si s ním občas zazpíváte, bude blahem bez sebe! A nebojte se, pyžamka polyká opatrně a jí dokonce i ta zelená, co připomínají špenát ?

Kulík je určen pro děti od 3 let, ale narodil se z látek atestovaných pro děti do 3 let. Jeho povrch je z parádně měkoučkého a heboučkého atestovaného coral fleecu, velmi příjemného na omak, vnitřní část na pyžamko nebo tajné poklady je ze 100 % bavlny. Výplň, která z něho dělá praktický polštářek je ze 100 % polyesteru. Zapínání je na kvalitní, snadno ovladatelný zip, který má sice zoubky, ale nekouše. Za ouškem je praktické poutko na pověšení.

Děti se mohou s Kulíškem z legrace klidně i prát, ale vy ho raději perte jen ručně na 40 °C nebo v pračce na šetrný program. Kulík bohužel nemá vůbec rád sušičku a raději si bude sušit kožíšek třeba na topení.

Možnost navolit barevné kobinace dle Vašeho přání.

Menu
--