Domů Zboží Od D&K&K

QUIET BOOK

2 220 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od D&K&K

Katalogové č.: 7180168
Zobrazení: 642x
Vloženo: 25.2.2016
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kniha se skládá z 8 stran:

  • Vesmír - Kosmonauti přijeli navštívit své kamarády na planetu Mars. Vesmírná loď je připnutá cvočkem. Vše ostatní je na suchý zip. Lze tedy různě měnit postavení postaviček a planetek. Dítě si tak může vyhrát a tvořit vlastní příběh.
  • Hodiny - Jednotlivá čísla jsou připevněná k budíku na suchý zip. Ručičky jsou otočné. Je to dobrá pomůcka na učení hodin.
  • Kalhoty, bota - Kalhoty mají na sobě pásek, který lze odepnout a zapnout. Bota obsahuje tkaničku. Lze ji vyvléknout, navleknout a nebo jen zavázat. Dítě se naučí na botičce vázat tkaničky.
  • Železniční přejezd (dvojlist)- Obsahuje depo, kde jsou ukryté dva vagónky (oranžový, zelený). Jeden vagónek lze připevnit k lokomotivě na suchý zip. Když přejíždí lokomotiva po kolejích. Spustí se závora a svítí červené světla (odepnutím suchého zipu) na semaforu - auto nemůže přejet. Jakmile lokomotiva přejede, otevře se závora. Semafor nesvítí (zapnutí suchého zipu) - auto může projet přes železniční přejezd. Lze zde učit barvy, rozvíjet logické myšlení.
  • Farmář - Zelenina nám vyrostla, je jí potřeba sklidit. Mrkev, která roste v zemi. Dýně, cuketa, která roste nad zemí. Po sklizení si ji naložíme do vlečky. Farmář a zelenina jsou připnuté na suchý zip.
  • Pelikán - Pelikán dostal hlad, tak si vyšel na lov. Ve vodě jsou tři ryby (žlutá, oranžová, fialová), které jsou připevněné na cvočky. V zobáku je kapsička, do které lze dát ryby. Můžeme měnit také počasí (po odepnutí pršícího mráčku se stává mráček usmívající)
  • Logická hra - Logická hra se skládá z hracího pole a tvarů s rozdílnými barvami. Pole má 4 x 4 čtverců. Cílem je naskládat všech 6 tvarů, tak aby žádný z čtverců nezůstal prázdný.

Dárek

3 páry pexesa s dárkovou taškou (motiv tašky a pexesa se může lišit od obrázku). Rozměr jedné kartičky je 9,5 cm x 9,5 cm. Pexeso je ušité z kvalitní bio bavlny a je vyplněný vatelínem.

Na zakázku je možné také došít jméno dítěte.

Menu
--